Βλέπει... κορυφή ο Γηραιός

Βλέπει... κορυφή ο Γηραιός

bet365

Στο -1ο Ηρακλής, που επικράτησε της Ζακύνθου και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Λαμίας. «Ανάσα» για Καλλιθέα, Απόλλων, στην 5η θέση ο Αγροτικός Αστέρας!

Ηρακλής - Ζάκυνθος 2-0

Ακόμα μία νίκη για τον Ηρακλή, που κατάφερε να λυγίσει το εμπόδιο της αξιόμαχης Ζακύνθου με 2-0 και εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ισοπαλία της Λαμίας, μειώνοντας στους 1 βαθμός από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και πίεζαν, χωρίς να βρίσκουν εύκολα, όμως, διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Αν και άργησε, πάντως, τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με δράστη τον Μπαρτολίνι, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πουρτουλίδης, κατάφερε να νικήσει τον Ξενοδόχοφ. το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο πρώτος σκόρερ του Γηραιού, Λουκίνας, που ήρθε από τον πάγκο και βρήκε ακόμα μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (70' Λουκίνας), Κάσσος (53' Σιατραβάνης), Ρομάνο (89' Κυριακίδης), Περόνε.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης (88' Κρολ), Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (58' Πέττας), Πιτταράς (78' Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου.

Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Γαζώρου 1-0

Όλο και καλύτερος παρουσιάζεται ο Αγροτικός Αστέρας, με την έλευση του Αμανατίδη να έχει επηρεάσει θετικά τους «πράσινους», που πήραν ακόμα ένα τρίποντο, με θύμα αυτή τη φορά τον Εθνικό Γαζώρου, του οποίου και επικράτησε με 1-0.

Σκόρερ ο Καπίας, με τον πρώην παίκτη των Σερραίων να... σκοτώνει την πρώην του ομάδα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ να χαρίζει την νίκη στον σύλλογο από τον Εύοσμο.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Σκλιοπίδης, Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Καθάριος (78' Κρυστάλλης), Καρακατσάνης, Πέεφ (85' Παλάσκας), Μίλιτς (81' Αθανασιάδης).

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (46' Παναγιωτίδης), Μερεσιώτης (79' Παπαδόπουλος), Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Τσιλούλης (65' Νικολίτσας), Ναστέφσκι, Μαρίνου, Πλαβούκος.

Λαμία – Τύρναβος 1-1

Ο Τύρναβος κατάφερε να... παγώσει το γήπεδο, αφού στο 50 λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 την Λαμία και «έκλεψε» έναν πολύτιμο βαθμό από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Ο Γκούρμα είχε δώσχει από νωρίς το προβάδισμα στους γηπεδούχους με ωραία κεφαλιά-ψαράκι και η ομάδα από την Λαμία κρατούσε το τρίποντο μέχρι και το 94'.

Εκεί, όμως, χτύπησε ο Γεωργίου, που με προβολή κατάφερε να ισοφαρίσει για τον τύρναβο, προκαλώντας... εγκεφαλικά στον σύλλογο από την Λαμία, που για πρώτη φορά έχασε βαθμούς στην έδρα του.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Αρκούδας (64' Φράγκος), Τσαμούρης, Λεάντρο, Ρεπετσάς, Καμαρά, Φατιόν, Μουμίν (55' Αντωνόπουλος), Βασιλόγιαννης, Νεόφυτος (46' Γιενγκά), Γκούρμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου, Ζυγκερίδης (69' Σουλιώτης), Ντατίδης, Σαμαράς, Σολφερίνο (46' Ότα), Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Ιβανίδης.

Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 0-0

«Κόλλησε» στο Μενίδι ο Απόλλωνας, που δεν κατάφερε να επιβληθεί του Αχαρναϊκού (0-0), με τους γηπεδούχους να παίρνουν ακόμα ένα τεράστιο αποτέλεσμα, μετά και το διπλό μέσα στο Αίγιο.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όμως όποτε χρειάστηκε, ο Παγούδης νίκησε τους παίκτες του Απόλλωνα και κράτησε το μηδέν, χαρίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Νιάρος, Ιωαννίδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Εμέκα, Καλαμιώτης (88' Παπατόλιος), Ιορδανίδης, Μανουσάκης, Γέσιτς, Ταμπάκης (69' Καλογερόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Χατζής (79' Σέτι), Ηρακλής, Φαρινόλα, Βάντερσον, Γκονζάλες (69' Κυβελίδης), Ανγκούλο (88' Ενρίκο)

Ηρακλής Ψαχνών – Χανιά 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στα Ψαχνά και τα Χανιά, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Φλγκο, όμως οι Κρητικοί βρήκαν απάντηση και στο 73' με κεφαλιά του Πάγκαου πήραν τον βαθμό από την έδρα του Ηρακλη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Β. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Φλίγκος (64' Γκεμίσης), Ράντι, Κόσουτιτς, Γουόρντεν (70' Χρ. Πατσατζόγλου).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Μανωλάς, Κοντέων, Εσόνο, Γκότοβος, Πάγκαλος, Καραλής (67' Μαρτσάκης), Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Παγώνης, Κρητικός (82' Ευαγγέλου).

Απόλλων – Καρδίτσα 1-0

Τεράστιας σημασίας νίκη και βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλωνας, που επικράτησε της Καρδίτσας με 1-0 και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 85' ο Ακασού, χαρίζοντας στους Πόντιου τρίποντο, μετά από 1,5 μήνα και συγκεκριμένα από τις 3 Νοέμβρη, όταν είχει επικρατήσει με το ίδιο σκορ του Τυρνάβου.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ολίσε, Ακασού, Νατσιόπουλος (46' Καπετάνος), Β. Παπαδόπουλος (58' Καράμπελας), Ευσταθίου (73' Σουλίδης), Αναστασίου.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Παπαργυρίου, Μίχος (62' Τζανής), Οικονόμου, Στάμος, Κουλίδης, Βουτσιά (57' Μπουντούρης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μαυρίας (78' Υφαντής), Νίκιτς.

Καλλιθέα - Επισκοπή 2-0
Νίκη-ανάσα επί της Επισκοπής πέτυχε η Καλλιθέα, που επικράτησε των Κρητικών με 2-0 και ανέβηκε στην βαθμολογία. Οι τυπικά γηπεδούχοι στο γήπεδο του Ταύρου, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κατσικογιάννη στο 33'. Στην συνέχεια, η Αθηναίοι πήραν ψυχολογία και ανέβασαν στροφές, με την αποβολή του Μαραθιανού να...βοηθάει σε αυτό. Το τελικό σκορ έγραψε ο Αρναρέλης 76', με πολύ όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (70' Αριανούτσος), Μπέλης (62' Τσίπρας), Ρόχας (54' Αρναρέλλης), Μιχαλόπουλος, Μασάδο.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (65' Πετράκος), Πιθαρούλης (69' Βελωνάκης), Βιγιαφάνε (79' Λιονάκης), Λάμπρου, Μαραθιανός, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα