Σε Κάτσε και Κολοβό τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Σε Κάτσε και Κολοβό τα βραβεία της 14ης αγωνιστικής

bet365

Ο Έργκους Κάτσε επικράτησε των Πέτριτς και Αφελάι για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στον Κολοβό το Best Goal.

Ο Κάτσε, ήταν καταλυτικός στη νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας, σε ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που όμως, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το 4-2 από την Ξάνθη και το 2-1 από την Γκινγκάμπ.

Ο Αλβανός άσος συγκέντρωσε ποσοστό 61,13% στις ψήφους, με τον Αφελάι να έρχεται δεύτερος με 23,96% και τον Μλάντεν Πέτριτς τρίτος με 14,91%.

Το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής το πέτυχε ο Κολοβός με το καταπληκτικό δεξί σουτ στη νίκη (2-0) του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ. Μάλιστα, στα υποψήφια γκολ βρισκόταν και αυτό του συμπαίκτη του στους «κυανέρυθρους», Γιάννου, όμως ήρθε δεύτερος με 27,03% έναντι του 65,03% που συγκέντρωσε ο Κολοβός.

Ο Βασίλ Σκουρτάι της Νίκης Βόλου, είχε μόλις 7,94%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα