Λεωφόρος: Νέο «όχι» από το Ελεγκτικό Συμβούλιο

Λεωφόρος: Νέο «όχι» από το Ελεγκτικό Συμβούλιο

Gazzetta team
Λεωφόρος: Νέο «όχι» από το Ελεγκτικό Συμβούλιο

bet365

Απορρίφθηκε η αίτηση ανάκλησης που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός κατά της απόφασης για μπλοκάρισμα των 7 εκατομμυρίων.

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό τα νέα που ήρθαν από την συνεδρίαση του ΣΤ' τμήματος του Ελεγκτικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής.

Στην συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη, σύμφωνα με την εφημερίδα GoalNews, συζητήθηκε η αίτηση ανάκλησης που είχαν καταθέσει οι «πράσινοι» κατά της απόφασης να μπλοκαριστούν τα 7 εκατομμύρια για τα έργα στην Λεωφόρο, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό...

Η αίτηση αυτή απορρίφθηκε, καθώς όπως αναφέρει η απόφαση, η ανάπλαση του γηπέδου από πόρους της περιφέρειας δεν είναι νόμιμη.

Το σκεπτικό της στηρίζεται στους εξής λόγους...

Πρώτον: Επειδή δεν γίνεται να ξοδευτεί ένα τέτοιο ποσό για ένα γήπεδο με ζωή 2 ετών και 3 μηνών.

Δεύτερον: Επειδή σε περίοδο έντονης δημοσιονομικής κρίσης στερούνται από την περιφέρεια σημαντικά ποσό που θα μπορούσαν να διατεθούν για την ανακούφιση κοινωνικών ομάδων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα