Στόχος του Ολυμπιακού να «καθαρίσει» νωρίς

Στόχος του Ολυμπιακού να «καθαρίσει» νωρίς

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Στόχος του Ολυμπιακού να «καθαρίσει» νωρίς

bet365

Καλές οι μεταγραφές, καλύτερο ακόμη το Europa League αλλά στον Ολυμπιακό στόχος είναι να «καθαρίσει» το γρηγορότερο δυνατόν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30) τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που θέλει να το «τελειώσει» νωρίς. Η νίκη στο Λεβαδειακό ήρθε με... ιδρώτα και οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που θέλουν είναι να λειτουργήσει η ομάδα της Πλατείας ως... αγχολυτικό.

Εξάλλου, το πάθημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξε περίτρανα ότι ουδείς αποτελεί εύκολο εμπόδιο και πως θα πρέπει σε κάθε ματς ξεχωριστά, οι παίκτες να μπαίνουν σοβαροί και να δουλεύουν πάνω σ' αυτά που τους έχει πει ο προπονητής τους.

Οπότε με νίκη σήμερα και νίκη στην Καλλονή, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά το 2014 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (βάσει της κατάστασης έτσι όπως διαμορφωθεί) και με το νέο έτος θα συνεχίσει την αντεπίθεσή του για την κορυφή.

Όσον αφορά στα σημερινά πλάνα του, ο Μίτσελ, σκοπεύει να ξεκινήσει με τους: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Μαζουακού - Ελαμπντελαουί στα άκρα της άμυνας και Αμπιντάλ - Μποτία θα είναι τα δύο στόπερ. Ο Μανιάτης το αμυντικό χαφ με τον Κασάμι λίγο πιο μπροστά του. Ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου και θα έχει αριστερά του τον Αφελάι και δεξιά του τον Φουστέρ.

Στον πάγκο θα είναι οι: Μέγιερι, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί, Ντινγκά, Σιόβας, Μπενίτες και Φορτούνης. Οι Μιλιβόγιεβιτς και Ντουρμάζ συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει στην αποστολή του τους: Παπαδόπουλο, Γιαννακόπουλο, Πάνο, Αργυρόπουλο, Παντίδο, Οικονόμου, Τασουλή, Μητρόπουλο, Σιώπη, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Χατζηισαΐα, Κόμνο, Μπούζα. Γκίνη, Μασούρα, Μάκη Γκέζο, Γιάννου, Σμυρλή, Φουρλάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα