Ουσέρο μόνο... ελεύθερος στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ουσέρο μόνο... ελεύθερος στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει να μην έχει ουσιαστικό ανταγωνισμό για την απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο και διαπραγματεύεται με τους δικούς του όρους τη μεταγραφή του.

Ο Ισπανός χαφ ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά θα προχωρήσει σε πρόταση μόνο αν τηρηθούν ορισμένες προϋποθέσεις. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ξέρουν την κατάσταση με τις τάσεις φυγής του έμπειρου μέσου από την Τρίπολη και με τη Μπέτις να είναι ο μοναδικός ανταγωνιστής για την υπογραφή του παίκτη αυτήν τη στιγμή, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις συνθήκες για να γίνει η μεταγραφή με τους δικούς τους όρους.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισαν στο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ότι θα γίνει πρόταση μόνο αν ο πελάτης του μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Αρκαδίας, μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Από τη στιγμή μάλιστα που ανταγωνιστής είναι μία ομάδα της Segunda Division, που δύσκολα θα καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη ύψους 220 χιλιάδων ευρώ, στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να φέρουν την κατάσταση στα... μέτρα τους, έχοντας φυσικά ανοιχτά και άλλα μέτωπα για τη συγκεκριμένη θέση, όπως αυτό του Πολωνού Κλιχ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα