«Σβηστά»... 8 η Μπάρτσα (vid)

«Σβηστά»... 8 η Μπάρτσα (vid)

Gazzetta team
«Σβηστά»... 8 η Μπάρτσα (vid)

bet365

Ο Λουίς Ενρίκε παρέταξε «πιλοτική» ενδεκάδα, όμως με μπροστάρη τον Πέδρο (χατ-τρικ), η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε σε πάρτι τη ρεβάνς με την Ουέσκα, συνθλίβοντάς την με 8-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κυνηγούσαν ουσιαστικά τίποτα μετά το 0-4 του πρώτου αγώνα, όμως στο 4' μόλις έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο «Καμπ Νου» με τον Χουάν Εσνάιντερ να σημαδεύει το δοκάρι του Μασίπ. Και αυτό ήταν... Η Μπαρτσελόνα έβαλε μπροστά τις μηχανές και μέσα σε έξι λεπτά (20', 26') βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Ο Σέρχι Ρομπέρτο έκανε το 3-0 στο 29' και δέκα λεπτά αργότερα, ο Ινιέστα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Πέδρο ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του στο 43' (5-0).

Στην επανάληψη οι ρυθμοί χαλάρωσαν, ο Λουίς Ενρίκε απέσυρε Πέδρο και Ινιέστα και στο 68' ο Αντριάνο έκανε το 6-0. Ο Αντάμα Τραορέ έδωσε το highlight του ματς δέκα λεπτά μετά, σκοράροντας στα 18 του το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Ο Σάντρο έκανε στο 83' το 8-0 και τρία λεπτά μετά, ο Γκασπάρ απλώς μείωσε στο τελικό 8-1, με ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως από τους παίκτες της Ουέσκα.

Μπαρτσελόνα: Μασίπ, Μοντόγια, Μαστσεράνο, Μπάρτρα, Αντριάνο, Ρομπέρτο, Σάμπερ, Ινιέστα (46' Ντούγκλας), Ραφίνια, Μουνίρ (74' Τραορέ), Πέδρο (46' Ραμίρες).
Ουέσκα: Χιμένες, Αντόνιο, Μορένο, Γκάλβες, Σκαρντίνα, Σόσα (61' Γκασπάρ), Ελμπάιλε, Μανολίν, Μπερνάλ, Καμπέθας, Εσνάιντερ (71' Μουρίγιο)

Πρόκριση για Αλμερία

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Αλμερία πήρε τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Copa del Rey, επικρατώντας με 2-1 της Μπέτις, πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι Σεβιγιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 59' με τον Μίτσελ και στο 74' ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση με το τέρμα του Ζονγκό. Οι «Μπέτικος» κατάφεραν απλώς να μειώσουν στο 78' με τον Περκίς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα