Ρόζενμπεργκ για Ολυμπιακό! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ρόζενμπεργκ για Ολυμπιακό! (vids)

bet365

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ επανέρχεται -για ακόμα μία φορά- δυναμικά στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο, με σουηδικές πηγές να μιλούν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και της Ίντερ!

Ο διεθνής Σουηδός κυνηγός βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην λίστα του Ολυμπιακού. Το όνομα του Μάρκους Ρόζενμπεργκ έχει πέσει στο... τραπέζι για τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Ο 32χρονος άσος έχει απασχολήσει και παλαιότερα τον Ολυμπιακό με τους συμπατριώτες του να επιμένουν πως είναι στα υπ' όψιν των ερυθρολεύκων για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Την ίδια στιγμή εκτός από τον πειραϊκό σύλλογο υπάρχουν και πηγές από την Σουηδία που επισημαίνουν πως με την περίπτωσή του ασχολείται το τελευταίο διάστημα και η Ίντερ. Ο ύψους 1.85 μέτρων άσος έχει συμβόλαιο με την Μάλμε έως το 2016 ενώ πρόκειται για μία ιδιαίτερα προσιτή περίπτωση από οικονομικής πλευράς. Έχει εμπειρία από Ολλανδία, Γερμανία και Αγγλία ενώ έχει περάσει από ομάδες όπως ο Άγιαξ και η Βέρντερ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του πέραν των περιπτώσεων που έχει διαψεύσει (σ.σ. του Χριστοδουλόπουλου και του Τοροσίδη και αρκετό καιρό πριν του Μιρίν) δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι για τον Ρόζενμπεργκ. Δείτε στην Gallery ορισμένα video με τον έμπειρο στράικερ σε δράση. Ο Ρόζενμπεργκ σημειωτέον έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό και με την Βέρντερ Βρέμης αλλά και φέτος με την Μάλμε.

* Το βράδυ της Τρίτης αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για Ολυμπιακό και Μπεν Αρφά, έναν παίκτη που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα