Ο Γλύκος για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Γλύκος για το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

bet365

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στην κάμερα της Nova για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα στοιχεία που πρέπει να βγάλει ο ΠΑΟΚ για να περάσει από τους Ζωσιμάδες.

Ο διεθνής γκολκίπερ του «δικεφάλου» αρχικά μίλησε για το ματς της Πέμπτης (18/12) κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου.
«Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε στον αγώνα κυπέλλου στην Τούμπα και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα, πως είναι μια ομάδα με καλά στοιχεία και επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση. Πρέπει επίσης να έχουμε στο μυαλό μας πως θα παίξουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο, που γίνεται πολύ βαρύς τον χειμώνα και ειδικά όταν βρέχει»

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να φύγει νικητής από τους Ζωσιμάδες είπε: «Το παιχνίδι πιστεύω θα πάει στη δύναμη και θέλω να πιστεύω πως θα βγούμε νικητές. Θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξουμε αποφασιστικότητα και δυναμική, να κερδίσουμε τις μονομαχίες, να έχουμε σωστή ανάπτυξη και τελειώματα για να σκοράρουμε εύκολα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα