Μπάγερν - Φράιμπουργκ 2-0

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Μπάγερν - Φράιμπουργκ 2-0

bet365

Ο Ρόμπεν έφτασε τα 100 γκολ με την Μπάγερν, που επιβλήθηκε πολύ εύκολα 2-0 της Φράιμπουργκ.

Με σβηστές τις μηχανές η Μπάγερν έφτασε σε ακόμη μία νίκη με 2-0 επί της Φράιμπουργκ. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έβγαλαν πολύ ωραίους συνδυασμούς ανά διαστήματα και αν δεν ήταν ο Μπούρκι στην αντίπαλη εστία το σκορ θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων ήρθε στο 76'... Αρχικά, οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν στην τελική πάσα, όμως και πάλι πλησίασαν σε αρκετές περιπτώσεις στο γκολ. Στο 22' ο Μίλερ έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 25' ο Γκέτσε βγήκε τετ α τετ με τον Μπούρκι, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει. Ο Ελβετός μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Τσάμπι Αλόνσο (28'), όμως το γκολ έμοιαζε θέμα χρόνου και ήρθε πριν το ημίχρονο. Στο 41' ο Ισπανός έβγαλε εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Ριμπερί, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Ρόμπεν, για να σκοράρει εκείνος με κεφαλιά από κοντά. Αυτό, μάλιστα, ήταν το 100ό του γκολ με την Μπάγερν σε 164 ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με την μοναδική διαφορά ότι οι γηπεδούχοι ήταν ακόμη πιο επιθετικοί. Μόλις στο 48' ήρθε και το δεύτερο γκολ, όταν Μπερνάτ προσπάθησε να βγάλει την σέντρα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Μίλερ πρόλαβε τον Κεμφ, για να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά! Από εκεί και πέρα ακολούθησε κρεσέντο χαμένων ευκαιριών για την Μπάγερν. Η κεφαλιά του Μίλερ πέρασε άουτ στο 57', ενώ στο 62' ο Μπούρκι έβγαλε με διπλή προσπάθεια την κεφαλιά του Ντάντε, πριν εκείνη του Σακίρι περάσει ψηλά άουτ. Στο 70' ο Ελβετός γκολκίπερ νίκησε τον Μπερνάτ, ενώ στο 71' το σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι! Ο Μεχμέντι είχε την μοναδική τελική προσπάθεια για την Φράιμπουργκ με μακρινό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ ο Ρόμπεν έχασε την τελευταία καλή ευκαιρία στο 81', με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Μπερνάτ, Ντάντε, Μπενάτια (39' Μπόατενγκ), Ραφίνια, Τσάμπι Αλόνσο (60' Σακίρι), Γκέτσε, Μίλερ, Ριμπερί, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι (46' Σβάινσταϊγκερ)

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Μπούρκι, Τορεχόν, Κρμας (72' Ζουλιέν), Κεμφ, Ρίτερ, Ζοργκ (46' Μούιτζα), Σούστερ, Χεφλερ, Γκίντερ, Κλάους (51' Κερκ), Μεχμέντι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα