«Βλέπει» Ουσέρο ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Βλέπει» Ουσέρο ο ΠΑΟΚ

bet365

Ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Ουσέρο, που είναι «φευγάτος» από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα δώσει το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ένας από τους βασικούς υποψήφιους για να τη συγκεκριμένη θέση είναι ο 30χρονος χαφ του Αστέρα.

Με δεδομένο ότι ο Ισπανός είναι εδώ και αρκετό καιρό «φευγάτος» από την Τρίπολη, αναζητώντας το νέο σταθμό της καριέρας του, ήδη αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του, μιας και είναι από τους πιο «συνεπείς» ποδοσφαιριστές σε θέματα απόδοσης, ενώ φέτος αγωνίζεται για τέταρτη διαδοχική σεζόν στη Superleague.

Η τιμή πώλησής του έχει πέσει αισθητά πλέον και λόγω ηλικίας, αλλά κυρίως επειδή το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και ο «Δικέφαλος» στην προσπάθειά του να κάνει δικό του τον έμπειρο χαφ, που αυτήν τη στιγμή φαντάζει ως η βασική επιλογή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα