Καρέλης... σημαίνει νίκη!

Καρέλης... σημαίνει νίκη!

Καρέλης... σημαίνει νίκη!

bet365

Γκολ και... τρίποντο από τον Nίκο Καρέλη, που όσες φορές έχει βρει δίχτυα στην Ελλάδα, έχει οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε νίκη. Το gazzetta σας θυμίζει τα ματς!

Το γρήγορο γκολ του Νίκου Καρέλη, άνοιξε τον δρόμο στο «τριφύλλι» για την νίκη επί τον Πανθρακικό, κάτι που δε συμβαίνει πρώτη φορά. Αντίθετα, όποτε ο ταλαντούχος επιθετικός βρίσκει δίχτυα, ο Παναθηναϊκός φτάνει τελικά στην νίκη!

Από πέρσι, όταν αποφάσισε να αφήσει την Ρωσία και να επαναπατριστεί για λογαριασμό των «πρασίνων», έχει μετατραπεί σε μία από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών, αλλά και αυτή με την μεγαλύτερη εξέλιξη.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί μεταξύ άλλων και το τρομερό αυτό στατιστικό που... τρέχει ο Κρητικός επιθετικός, ο οποίος έχει σκοράρει με το «τριφύλλι» σε 11 παιχνίδια (8 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και σε όλα αυτά πανηγύρισε την νίκη!

Το gazzetta.gr κάνει μία ανάδρομη και θυμάται όλα τα τέρματα που έχει πετύχει, τις νίκες που χάρισε, τον ΠΑΟΚ που τον «φτιάχνει» και το μοναδικό ματς που τα γκολ του... ζευγάρωσαν!

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Καλή αρχή... Σε ένα ωραίο, ηλιόλουστο μεσημέρι, ο Παναθηναϊκός έψαχνε την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ στην Λεωφόρο, όμως τα είχε βρει... σκούρα, με τον Ντε Βισέντι να ισοφαρίζει το τέρμα του Μπεργκ και τους «πράσινους» να κολλάνε. Ο Καρέλης, όμως, είχε άλλη άποψη, αφού ήρθε από τον πάγκο, με δύο δικά του τέρματα άνοιξε λογαριασμό και «καθάρισε» για το τριφύλλι. Αυτό, μάλιστα, είναι το μόνο παιχνίδι με την φανέλα του Παναθηναϊκού, στο οποίο βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Παναθηναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών 3-0

Αυτή τη φορά όλα είχαν... κριθεί, με το ματς Κυπέλλου κόντρα στην ομάδα από την Εύβοια να μην τρομάζει τον Παναθηναϊκό. Το γκολ του Καρέλη στο 58', ήταν αυτό που έγραψε το τελικό 3-0, με τους «πράσινους» να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωση.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Όπως με τον Ηρακλή Ψαχνών, έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση, με τον Καρέλη να είναι για άλλη μία φορά αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του «τριφυλλιού» στο 89'.

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 0-2

Στις 16 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό και ήταν η ώρα του πρώτου γκολ μακριά από την Λεωφόρο για τον Καρέλη. Ο νεαρός επιθετικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να δείξει στους συμπαίκτες του τον δρόμο για το τρίποντο.

Παναθηναϊκός – Καλλονή 3-0

Μετά από ένα μικρό εκτός έδρας... διάλειμμα, ο Καρέλης επέστρεψε στα αγαπημένα του εντός έδρα γκολ, με νέο «θύμα» την Καλλονή. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και να πραγματοποιεί έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, ο σύλλογος από την Μυτιλήνη δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση και ο επιθετικός από την Κρήτη ήταν μεταξύ των σκόρερ για το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 3-1

Μετά από την λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός έψαχνε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, όμως ο Κονέ... πάγωσε την Λεωφόρο, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Κουτρουμπή, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Η όποια ανησυχία δημουργήθηκε, όμως, χάθηκε στο 63ο λεπτό, όταν ο Καρέλης με εντυπωσιακή κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του και... έδιωξε τα σύννεφα. Μάλιστα, το τέρμα αυτό ήρθε μόλις ένα λεπτό αφού είχε πάρει την θέση του Ατζαγκούν, με τον Κρητικό επιθετικό να αναδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-4

Και... κουπάτος! Κόντρα στις προβλέψεις, ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό και με... σόου του Μπεργκ φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με τρία τέρματα, ο Σουηδός επιθετικός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, όμως στο... ενδιάμεσο ο Καρέλης πρόλαβε να βάλει κι αυτός την δική του πινελιά, γράφοντας το 3-0 στο 58'.

Νέα χρονιά, ίδια δεδομένα

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 2-3

Μετά το τραυματισμό του Μπεργκ στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό, ο Καρέλης ήταν από τους παίκτες που έπρεπε να σηκώσουν το... βάρος. Ένα μήνα μετά, λοιπόν, ήρθε η ώρα του να ανοίξει λογαριασμό και στην νέα σεζόν και μάλιστα σε «οικείο» περιβάλλον, στην Κρήτη. Όχι στο Ηράκλειο, βέβαια, αλλά στα Χανιά, όπου σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη, βοήθησε το τριφύλλι να επικρατήσει του Πλατανιά και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, μετά από 2 σερί ήττες, κόντρα σε Καλλονή και Ντιναμό Μόσχας.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0

Η ήττα από ΟΦΗ και Ολυμπιακό, μετέτρεψε το ματς με τον Ατρόμητο σε... τελικό για το τριφύλλι, που δεν είχε κανέναν απολύτως περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια. Επίσης, η ήττα-σοκ από την Εστορίλ δημιουργούσε επιπλέον ψυχολογική πίεση στους πράσινους, που ήθελαν απεγνωσμένα το τρίποντο για να κλείσουν τις πληγές τους. Ο Λαζαρίδης με αυτογκόλ έβαλε από νωρίς τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού, όμως το 1-0 ήταν «εύθραυστο». Στο 85', όμως, ήρθε η ώρα του Καρέλη, που με το τέρμα που σημείωσε κλείδωσε την νίκη και έφερε την ηρεμία στους «πράσινους».

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2

Αυτή η ομάδα του πάει! Μετά το τέρμα στον τελικό του Κυπέλλου, ήρθε ακόμα ένα κρίσιμο γκολ για τον Καρέλη με αντίπαλο τον «δικέφαλο του Βορρά». Με αυτό, μάλιστα, ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην Τούμπα, με το οποίο μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μειώνοντας από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, βάζοντας παράλληλα... φωτιά στην κούρσα της κορυφής.

Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 4-0

Λίγο μετά τις αγχώδεις νίκες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, κόντρα σε Λεβαδειακό και Κέρκυρα αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Πανθρακικό, με την νίκη να είναι... υποχρέωση, προκειμένου να μην χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα κρυφής. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» δεν έδειξαν ούτε λίγο να επηρεάζονται και να λυγίζουν από αυτό το βάρος. Για να γίνει αυτό, βέβαια, έπρεπε να πάρει το όπλο του ο Καρέλης, που με τέρμα μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, φρόντισε να... προειδοποιήσει τον Πανθρακικό για το τι μέλλει γενέσθαι.

*Εντύπωση προκαλεί η... λατρεία του Καρέλη με την έδρα! Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει τρομερή διαφορά στις εντός με τις εκτός αναμετρήσεις. Μακριά από την Λεωφόρο έχει σκοράρει μόλις 4 φορές, μία εξ αυτών στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το οποίο δεν λαμβάνεται σαν εκτός έδρας. Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το γεγονός, αν υπολογίσουμε και τις επιδώσεις του με την Εθνική, όπου 6 από τα 8 τέρματα που έχει σημειώσει, είναι εντός συνόρων.

*Στην Ευρώπη, πάντως, το... στατιστικό χαλάει, αφού εκεί τα γκολ του Καρέλη σημαίνουν ισοπαλία και μάλιστα με σκορ 1-1. Βέβαια, το δείγμα είναι πολύ μικρό, αφού σκόραρε σε 2 από τα 9 ματς που έπαιξε, κόντρα σε Αϊντχόφεν και Εστορίλ, με τα δύο παιχνίδι να καταλήγουν στο Χ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα