Τσέκαρε Τομανέ ο Μιλοβάνοβιτς

Τσέκαρε Τομανέ ο Μιλοβάνοβιτς

Gazzetta team
Τσέκαρε Τομανέ ο Μιλοβάνοβιτς

bet365

Η παραμονή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην πόλη της Μπράγκα του έδωσε την ευκαιρία να δει από κοντά αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μία από αυτές και ο Τομανέ της Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας επιθετικός, αν και δεν διανύει και την καλύτερή του σεζόν (2 γκολ σε 15) ματς, θεωρείται πολύ ελπιδοφόρος στα 22 του χρόνια και όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» πέρασε από το... μικροσκόπιο του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ στο 0-0 της ομάδας του με τη Ρίο Άβε.

Ακόμη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ο Μιλοβάνοβιτς είχε διερευνητικές επαφές το τριήμερο αυτό στο Οπόρτο, για παίκτες που ενδιαφέρουν την Ένωση και θα ενημερώσει αναλυτικά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με την επιστροφή του στην Αθήνα τη Δευτέρα. Ο «Μπέλι» παρακολούθησε ακόμη το μεγάλο ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα, από τις οποίες φέρεται να ενδιαφέρουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, φυσικά όχι πρώτης γραμμής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα