Tεσσάρα με τετράδα-φωτιά!

Tεσσάρα με τετράδα-φωτιά!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Tεσσάρα με τετράδα-φωτιά!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον χορταστικό Παναθηναϊκό και την τετράδα-φωτιά Πέτριτς, Μπέργκ, Καρέλη, Ζέκα, που τον οδήγησαν στην τεσσάρα με τον Πανθρακικό,αλλά και την δουλειά του Αναστασίου, που φαίνεται και στα τέσσερα γκολ

Αυτόν τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω να υπάρχει ένας φίλος του και να μην τον χάρηκε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Όσοι πήγαν στο γήπεδο, αλλά και αυτοί, που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση απόλαυσαν την πιο γεμάτη εμφάνιση της ομάδας του Αναστασίου. Και μην πει κανείς, ότι «σιγά μωρέ με τον Πανθρακικό έπαιζε», διότι πέρυσι οι «πράσινοι» είχαν χάσει με 1-2 από τον ίδιο αντίπαλο στην Λεωφόρο. Και μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη γκέλα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα έγινε μέσα στην Λεωφόρο στην ήττα από τον ΟΦΗ, που έχασε με ευκολία από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά τον Παναθηναϊκό τον κέρδισε. Και ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα ίδιας δυναμικότητας με τον Πανθρακικό, αλλά στους «πράσινους» έβαλε δύσκολα. Ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα για δύο λόγους.

Πρώτον, διότι ο Καρέλης άνοιξε το σκορ στο 14ο δευτερόλεπτο του αγώνα και επιτέλους ο Παναθηναϊκός αξιοποίησε νωρίς την πρώτη του ευκαιρία σε ένα παιχνίδι. Δεύτερον διότι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε, που ήρθε στην ομάδα ο Μλάντεν Πέτριτς και μαζί με τον Καρέλη κατά πρώτο λόγο και τον Μπέργκ κατά δεύτερο λόγο διέλυσαν το 3-5-2 του Πανθρακικού. Κοντά τους και ο Ζέκα, που έτρεχε ασταμάτητα εκτός του ότι έβαλε και ένα υπέροχο γκολ.Τέσσερα έβαλε ο Παναθηναϊκός, ενώ έχασε ευκαιρίες για να βάλει και οκτώ και εννέα! Ο Σουηδός επιθετικός σκόραρε στο τέλος και το άξιζε, διότι δεν είχε σκοράρει σε άλλες τέσσερις φάσεις, που βρέθηκε σε θέση βολής. Ο Μπέργκ, όμως, «έφτιαξε» με υπέροχη σέντρα το πρώτο γκολ του Καρέλη και με τις κινήσεις του με και χωρίς την μπάλα βοήθησε πολύ στην δημιουργία φάσεων. Ο Πέτριτς έβαλε ένα γκολ, με ωραία πάσα προς τον Μπέργκ βοήθησε στην δημιουργία του πρώτου γκολ και σε ρόλο οργανωτή πίσω από τους Καρέλη, Μπέργκ ήταν χάρμα ιδέσθαι. Είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ και έκανε ορισμένες προσωπικές ενέργειες ενδεικτικές της κλάσης του. Όσο για τον Καρέλη σκόραρε και συνεργάστηκε άψογα και με τον Μπέργκ (του έδωσε ένα έτοιμο γκολ), αλλά και με τον Πέτριτς.

Η επιθετική απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν ουσιαστικά ένα μάθημα για το πώς παίζει μία ομάδα, που δουλεύει στις προπονήσεις. Το πρώτο γκολ με Πέτριτς, Μπεργκ και Καρέλη είναι δουλεμένο στην προπόνηση. Το γκολ του Πέτριτς από την κεφαλιά-πάσα του Σίλντεφελντ σε κόρνερ του Νάνο είναι επίσης μία κομπίνα, που έχουν δουλέψει οι «πράσινοι» στην προπόνηση. Ιδιο γκολ πήγε να μπει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το κόρνερ του Νάνο και την κεφαλιά-πάσα του Μπέργκ ο Μέντες δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ του Ζέκα από σέντρα του Νάνο, μπαίνει με την κίνηση, που ζητάει ο Αναστασίου από τους μέσους να πατάνε περιοχή, ενώ και το τέταρτο γκολ είναι υπέροχο σε δημιουργία με την κάθετη πάσα του Δώνη, αλλά και σε εκτέλεση με την κίνηση στον χώρο και το εύστοχο πλασέ του Μπέργκ.

Ευχή όλων των φίλων του Παναθηναϊκού είναι να δουν ανάλογη διάθεση και συγκέντρωση από τους παίκτες σε όλα τα ματς που μένουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στο τέλος θα γίνει ταμείο. Τώρα το ξεχνάμε αυτό το ματς και όλο το βάρος πάει στην Ξάνθη. Κομβικό ματς για την ομάδα είναι αυτό. Η Ξάνθη είναι αήττητη στην έδρα της έριξε τέσσερα στον ΠΑΟΚ και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Με Μπέργκ, Πέτριτς, Καρέλη σε τόσο καλή κατάσταση, τον Κλωναρίδη να είναι έτοιμος(όπως έδειξε) να παίξει αν χρειαστεί μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει και στην Ξάνθη, αρκεί να μην γίνουν λάθη στην άμυνα.

ΥΓ: Επειδή είμαι σίγουρος, ότι κάποιοι θα βρεθούν να το πουν μην μπαίνετε καν στον κόπο. Και στο πρώτο γκολ ο Μπέργκ καλύπτεται και στο τρίτο γκολ ο Ζέκα καλύπτεται. Φαίνεται ξεκάθαρα με την γραμμή, που βάζει η Nova και δεν υπάρχει κανένα οφ-σάιντ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.