«Δώρο» στην Ρόμα η Σαμπντόρια (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Δώρο» στην Ρόμα η Σαμπντόρια (vid)

bet365

Η Σαμπντόρια έκοψε τη... φορά (και βαθμούς) στη Γιουβέντους, φεύγοντας από το Τορίνο με την ισοπαλία (1-1). Ετσι, η Ρόμα έχει την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο, αν νικήσει την Τζένοα.

Η Γιουβέντους κάνει ό,τι μπορεί για να έχει κοντά της την Ρόμα. Η ομάδα του Αλέγκρι αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Σαμπντόρια στη "Juventus Arena" και έτσι έφτασε στους 36 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς έχει 26, φτάνοντας τη Λάτσιο.

Ετσι, η Ρόμα σε περίπτωση που νικήσει την Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις» θα μειώσει τη διαφορά της στον πόντο από την κορυφή και τη "βέκια σινιόρα".

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο 12', αλλά ο Γκαμπιαντίνι στο 52' διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το ματς

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 12' η σέντρα του Μαρκίζιο βρήκε το κεφάλι του Εβρά, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ.

Ο Μαρκίζιο συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα και έτσι ο Μιχαΐλοβιτς άλλαξε το σύστημά του σε 4-3-3, ύστερα από 20' αγώνα.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθα για τους γηπεδούχους όταν ο Πογκμπά κατέβασε με το στήθος την σέντρα του Μπονούτσι αλλά το σουτ του δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε.

Ετσι... έφυγε ένα ημίχρονο για την ομάδα της Γένοβας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε στο ματς ο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος έμελλε να είναι και ο... μοιραίος παίκτης για την "βέκια σινιόρα". Με ένα όμορφο αριστερό σουτ του στο 52' έξω από την περιοχή, απάντησε στην ομάδα του Αλέγκρι.

Η Γιούβε προσπάθησε να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Βιδάλ πέρασε άουτ, ενώ τον Πογκμπά σταμάτησε σωτήρια αργότερα από τον Παλόμπο.

Ετσι, το ματς έληξε χωρίς άλλες αλλαγές στο σκορ.

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Εβρά, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Πογκμπά, Περέιρα, (78' Κόμαν), Τέβες (87' Τζιοβίνκο), Μοράτα (71' Γιορέντε)

Σαμπντόρια: Ρομέρο, Κατσιατόρε, Γκασταλντέλο, Ρομανιόλι, Ρετζίνι, Ρίτσο, Παλόμπο, Ομπιάνγκ, (83' Ντάνκαν), Κρίστιτσιτς (46' Γκαμπιαντίνι), Οκάκα (73' Μπεργκέσιο), Εντερ.

Το πανέμορφο γκολ του Γκαμπιαντίνι:

 

SERIE A Τελευταία Νέα