Η... γνωστή φετινή Βαλένθια

Γιώργος Κοντογεώργης
Η... γνωστή φετινή Βαλένθια

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η Βαλένθια με τρία γκολ πριν το ημίχρονο επικράτησε 3-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο και πλησίασε στην πρώτη τετράδα.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και το 1-1 εκτός έδρας με την Γρανάδα, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο θύμισε ότι μπορεί να σκοράρει με άνεση και με τον Αλβαρό Νεγρέδο στο τερέν για 90 λεπτά έκανε πλάκα και συντήρηση σε βάρος της Ράγιο στο «Μεστάγια». Στο 13' άνοιξαν το σκορ οι Νυχτερίδες, όταν μετά τη σέντρα του δεξιού μπακ, Μπαραγάν, ο Φεγκουλί πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και νίκησε τον Αλβαρες (1-0). Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 34' όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πιάτι και την επέμβαση του Κρίστιαν Αλβαρεθ στην κεφαλιά του Νεγρέδο έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με τον Πάμπλο Πιάτι να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και να νικά τον πορτιέρο της Ράγιο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός όπως ήταν λογικό δεν διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα, με την Βαλένθια να παίζει στα τελευταία 20 λεπτά με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Αντρέ Γκόμες με δεύτερη κίτρινη. Μετά και τον αγώνα του «Μεστάγια» μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης (24.4%) έχει καλύτερο ποσοστό ευστοχίας από την Βαλένθια (23.95%).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα