Φουστέρ: Η πιο μεγάλη μεταγραφή του Βαλβέρδε! (vids)

Φουστέρ: Η πιο μεγάλη μεταγραφή του Βαλβέρδε! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Φουστέρ: Η πιο μεγάλη μεταγραφή του Βαλβέρδε! (vids)

bet365

Από την έντονη αμφισβήτηση κυρίως της πρώτης χρονιάς στην απόλυτη αναγνώριση. Ο ακούραστος... εργάτης με την μεγάλη ψυχή, Νταβίντ Φουστέρ ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την δικαίωση που του αρμόζει.

Είναι το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό. Για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους. Για την προσφορά του, τον επαγγελματισμό του, την σοβαρότητά του και την πειθαρχία του, την ψυχή που βγάζει αλλά και το γεγονός πως δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα, μην έχοντας δώσει το δικαίωμα για το παραμικρό. Είναι ο ίδιος Νταβίντ Φουστέρ που μέσω του Ερνέστο Βαλβέρδε ερχόταν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εν έτει 2010. Για όσους δεν το θυμούνται τότε ο Ισπανός άσος με τον ατζέντη του, Φρανσίσκο Ροσεγιό, είχε σπάσει το συμβόλαιό του με την Βιγιαρεάλ για να έρθει στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Φουστέρ αποδείχθηκε όλα αυτά τα χρόνια η πιο μεγάλη μεταγραφή του Βαλβέρδε! Του Βαλβέρδε στον οποίο επίσης οφείλουν αρκετά οι Μπάλας Μέγιερι και Γιάννης Μανιάτης.

Ο Φουστέρ δεν έμεινε απλά στον Ολυμπιακό. Καθιερώθηκε, αναδείχθηκε, έγινε αρχηγός και... ρίζωσε στην ομάδα. Μπορεί και αυτό να μην έρχεται στο μυαλό πολλών όμως όταν ο Μίτσελ είχε έρθει στον Ολυμπιακό παραμονές των αγώνων με την Λεβάντε ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε κάνει ήταν να βρεθεί στο πλευρό του τότε τραυματία Φουστέρ για να τσεκάρει την κατάστασή του και το πότε θα ήταν ξανά διαθέσιμος. Τον... πήγαινε με χίλια από τότε και τον ήθελε πολύ στην ομάδα. Ο Φουστέρ εκτιμήθηκε από όλους τους προπονητές του στον πειραϊκό σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς δεν είχε να πει ούτε... μισή κακή κουβέντα. Και τώρα αφού είχε αμφισβητηθεί την πρώτη του σεζόν βιώνει στιγμές απόλυτης δικαίωσης.

Με το νέο συμβόλαιο (σ.σ. που θα είναι για ένα ή δύο χρόνια και για το οποίο σας έχουμε προϊδεάσει εδώ και μέρες) που θα κλείσει στο προσεχές διάστημα. Είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος αλλά και ο Μίτσελ καθώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για τον Ολυμπιακό θα είναι σίγουρα μία άκρως ευχάριστη εξέλιξη όπως και το γεγονός πως ο Φουστέρ θέλει να μείνει στην χώρα μας και αφότου κλείσει στην καριέρα του. Πέραν όλων των άλλων ο γεννημένος το 1982 στην Ολίβα, Νταβίντ, αποδεικνύει διαρκώς πως δεν ξεχνάει κανέναν από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν. Όπως για παράδειγμα τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον οποίο είχε πει τον Αύγουστο που μας πέρασε στο Gazzetta.gr πως είναι σαν δεύτερος πατέρας του. Ούτε βέβαια λησμονεί την βοήθεια του Γκαρίδο που τον ανέδειξε στην Ισπανία. Τέλος όπως σας έχουμε επισημάνει βέβαια ξανά ο πρωταθλητής Ελλάδας θέλει να κρατήσει και τον Τσόρι Ντομίνγκες για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στις τάξεις του. Η υπόθεσή του πάντως δεν είναι το ίδιο εύκολη με του Νταβίντ Φουστέρ.

* Στην Gallery δείτε videos από την πορεία και τα γκολ του Φουστέρ με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα