Ξεκινάει αντεπίθεση

Θοδωρής Βασίλης
Ξεκινάει αντεπίθεση

bet365

Με όλα του τα όπλα ο Ολυμπιακός στην Λιβαδειά για το διπλό, τέλος στις ήττες θέλει να βάλει η Καλλονβή, ευκαιρία για Πλατανιά απέναντι στην ακέφαλη Νίκη Βόλου στους αγώνες που ανοίγουν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής.

Πλατανιάς-Νίκη Βόλου

Ο Πλατανιάς μετά από τρία σερί ματς επιστρέφει σπίτι του και περιμένει τη Νίκη Βόλου με μοναδικό στόχο τη νίκη. Πέντε ματς χωρίς το τρίποντο είναι πολλά για την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γουνδουλάκη, Νέπλιακ και Αγκιλέρα. Η Νίκη εν μέσω της αποχώρησης του Ανδρέα Πάτση από την ομάδα ταξίδεψε στα Χανιά για να κάνουν την ζημιά.

Καλλονή-Παναιτωλικός

Η Καλλονή προέρχεται από δύο σερί ήττες και θέλει στην ανίκητη έδρα της να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό που ανέβηκε στην Μυτιλήνη έχοντας πολλά προβλήματα. Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Πιπίνη και Μπουρούς. Από την πλυερά του ο Μάκης Χάβος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μορένο, Βιγιαφάνες και Μπεχεράνο.

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα είναι πολύ για τον Ολυμπιακό ο οποίος ταξιδεύει στην γειτονική Λιβαδειαά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Η ψυχολογία μετά την τεσσάρα επί της Μάλμε έφτιαξε με τον Μίτσελ να μην αλλάζει πλάνα. Δύο οι απόντες στους Πειραιώτες με τους Μιλιβόγιεβιτς και Ντουρμάζ εκτός. Ο Λεβαδειακός έχει κρατήσει για έξι συνεχόμενα ματς το μηδέν στην άμυνα και το σερί τους σε αγωνιστικά λεπτά ανέρχεται στα 605, ενώ ο Σηφάκης αν κρατήσει 36 λεπτά θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Χογκ της Καλλονής. Αρκετές οι απουσίες στους Βοιωτούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα