Ο Ισμαελ Μπλάνκο μαθαίνει χορό (vid)

Ο Ισμαελ Μπλάνκο μαθαίνει χορό (vid)

Gazzetta team
Ο Ισμαελ Μπλάνκο μαθαίνει χορό (vid)

bet365

Σε αυτό το διαφημιστικό βίντεο ο πρώτην matador της ΑΕΚ ζητάει από έναν δάσκαλο χορού να του μάθει τον καλύτερο πανηγυρισμό. Δείτε το αστείο αποτέλεσμα...

Ισμαελ Μπλάνκο μπορεί να έχει ένα σωρό ευφάνταστους τρόπους για να απολαμβάνει τη στιγμή του σκοραρίσματος, αλλά προφανώς αναζητά το κάτι καινούργιο. Αφού λοιπόν βαρέθηκε να παριστάνει τον... Ζορό και γενικότερα τα όσα έκανε, όταν έβαζε τα γκολ με το τσουβάλι και με τη φανέλα της ΑΕΚ, αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια σε μία σχολή χορού. Βέβαια εκεί ο δάσκαλος κάθε άλλο παρά ποδοσφαιρικό πανηγυρισμό του δίδαξε, με το αποτέλεσμα να είναι αστείο, καθώς ο Αργεντινός φορ παλεύει να ακολουθήσει τις κινήσεις μπαλέτου που του δείχνει.

Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματικό γεγονός, μα για διαφημιστικό βιντεάκι. Στόχος του είναι να προσκαλέσει το ποδοσφαιρικό κοινό του Εκουαδόρ να ψηφίσει μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας«Claro», τον καλύτερο πανηγυρισμό στην χώρα. Εκεί δηλαδή όπου ο πρώην επιθετικός του Δικέφαλου συνεχίζει να ματώνει τα δίχτυα για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

 

Τελευταία Νέα