Αμφίβολος ο Μπούρμπος

Αμφίβολος ο Μπούρμπος

Νίκος Ρόλλας
Αμφίβολος ο Μπούρμπος

bet365

Ο τραυματισμός του στο πρώτο ημίχρονο με την Εστορίλ, κάνει αμφίβολη την συμμετοχή του Χρήστου Μπούρμπου κόντρα στον Πανθρακικό.

Με ένα νέο πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανθρακικό.

Αυτό ακούει στο όνομα του Χρήστου Μπούρμπου, ο οποίος αν και ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Εστορίλ, έγινε αλλαγή κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Μάλιστα, την Παρασκευή ο έμπειρος αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι στην Λεωφόρο είναι αμφίβολη.

Βέβαια, οι «πράσινοι» αισιοδοξούν ότι η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και πως θα καταφέρει να δώσει κανονικά το παρών. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η προπόνηση της Παρασκευής έγινε σε κλειστό χώρο, καθώς η βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα, δεν επέτρεψε στον Γιάννη Αναστασίου και στους παίκτες του να βγουν στα γήπεδα του «Γ. Καλαφάτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα