Τριανταφυλλόπουλος: «Έπρεπε να ήμασταν σοβαροί»
Στην έλλειψη σοβαρότητας που φάνηκε και στις πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν, στάθηκε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.
Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά την αναμέτρηση με την Εστορίλ επισήμανε: «Σήμερα έπρεπε να ήμασταν πιο σοβαροί. Ενώ προηγηθήκαμε στα τελευταία 5 λεπτά δεχτήκαμε το γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά το ματς τελείωσε κι κοιτάμε μπροστά».
Για τα...νεκρά διαστήματα: «Όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες πρέπει να τις τελειώνεις. Δεν το κάναμε. Με το πέρασμα του χρόνου δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.