Στο Βέλγιο ο Μιλιβόγιεβιτς

Στο Βέλγιο ο Μιλιβόγιεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Στο Βέλγιο ο Μιλιβόγιεβιτς

bet365

Στο Βέλγιο βρίσκεται ήδη ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς για να εξεταστεί και από τους γιατρούς της Άντερλεχτ. Με ποιόν μίλησε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Μιλιβόγιεβιτς εθεάθη την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ. Ο άσος του Ολυμπιακού για τον οποίο θα ληφθεί άμεσα η απόφαση για το εάν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή όχι μετά το πρόβλημα τραυματισμού του ταξίδεψε στο Βέλγιο για να τον δουν και οι γιατροί της βελγικής ομάδας, όπου ανήκει. Είχε την δυνατότητα να συναντηθεί και να μιλήσει με τον φίλο του, συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ενώ στην συνέχεια η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας τον συνόδευσε για το σπίτι όπου θα μείνει. Ο Μιλιβόγιεβιτς θα... τσεκαριστεί από το ιατρικό τιμ της Άντερλεχτ έτσι ώστε να κριθεί το τι συμβεί ως προς τον τραυματισμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα