Στόπερ με αγορά και εξτρέμ με δανεισμό

Στόπερ με αγορά και εξτρέμ με δανεισμό

Δημήτρης Τομαράς
Στόπερ με αγορά και εξτρέμ με δανεισμό

bet365

O Ολυμπιακός ψάχνεται για στόπερ με κανονική μεταγραφή ενώ παράλληλα για την θέση του εξτρέμ κοιτάζει τις επιλογές του για δανεικούς παίκτες ή για ποδοσφαιριστές που να είναι ελεύθεροι.

Οι Άλβες, Ελάντερ και Ισιμάτ-Μιρίν είναι μόνο μερικοί από τους στόπερ που έχουν πέσει στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό. Οι δύο πρώτοι φαίνεται να είναι σε θέση ισχύος σε σχέση με άλλα ονόματα όμως το... ψάξιμο από μεριάς των πρωταθλητών δεν θα σταματήσει. Σε πρώτο πλάνο ως προς τα πρόσωπα και την λήψη αποφάσεων είναι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μίτσελ ενώ κομβικό ρόλο παίζει ο Χουάνχο Λορένθο με το δίκτυό του σε Ιβηρική και όχι μόνο. Οι ερυθρόλευκοι γενικά θα δώσουν βάρος στην ενίσχυση στην άμυνα με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Πέραν τούτου για τον εξτρέμ εξετάζεται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο δανεισμού παίκτη (σ.σ. μία περίπτωση σαν του Κάμπελ που βέβαια έχει πολλές δυσκολίες) ή ενός ποδοσφαιριστή από την ελεύθερη αγορά.

Λύσεις που συζητήθηκαν και άρεσαν από το περασμένο καλοκαίρι (σ.σ. Λεόν και Νιάνγκ) θα αποτελέσουν ξανά αντικείμενο ενασχόλησης για τον σύλλογο. Οι θέσεις για τις οποίες θα γίνει πιο μετά... σκανάρισμα είναι του αμυντικού μέσου και του φορ ενώ όπως σας έχουμε τονίσει ξανά θα κριθεί και το ζήτημα της απόκτησης ενός ακόμα στόπερ. Στο... μέτωπο των μάνατζερ εκτός από τον Αγκιλιάρ -που εκπροσωπεί τον Μίτσελ- θα ενεργοποιηθούν και πάλι οι Ενροτό, Μέντες και Ραϊόλα. Στον Ολυμπιακός πάντως έχει ήδη ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ διοίκησης και προπονητή και ο μεταγραφικός προγραμματισμός προχωράει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα