Και Βέστερμαν για Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Και Βέστερμαν για Ολυμπιακό (vids)

bet365

O Χέικο Βέστερμαν είναι ένα ακόμα όνομα που έχει τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ (ύψους 1.90 μέτρων) παίζει στο Αμβούργο από το 2010 ενώ είναι διεθνής με την Γερμανία από το 2008. Το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2015. Ο Χέικο Βέστερμαν είναι ένας πολύ έμπειρος στόπερ, έχοντας παίξει από το 2005 έως το 2007 στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, από το 2007 μέχρι το 2010 στην Σάλκε και ακολούθως πήρε μεταγραφή στο Αμβούργο. Χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δυό του πόδια ενώ εκτός από στόπερ μπορεί να παίξει και ως δεξί αλλά και ως αριστερό μπακ. O Βέστερμαν πάντως πρόσφατα αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού (σ.σ. δίχως να είναι κάτι σοβαρό) ενώ δεν προέρχεται από καλή σεζόν. Εκτός των άλλων φαίνεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν στόπερ με διαφορετικό στιλ και προφίλ από τον Βέστερμαν. Είναι πάντως μία περίπτωση που έπεσε στο... τραπέζι για τους ερυθρόλευκους. Και δεν είναι η μόνη. Υπάρχουν και εξετάζονται αρκετές άλλες περιπτώσεις αμυντικών από Ιβηρική, Γαλλία, Γερμανία αλλά και Σερβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα