Μάντζιος: «Έφτασα κοντά στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Έφτασα κοντά στον Ολυμπιακό»

bet365

Στην αποκάλυψη οτι τα τελευταία δύο χρόνια έφτασε ουκ ολίγες φορές βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό, προέβη ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Τα μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν να είναι στην λίστα του Ολυμπιακού, όμως πρώτη φορά ο ίδιος ο Βαγγέλης Μάντζιος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Πρωταθλητών. Ο 31χρονος επιθετικός μιλώντας στην εφημερίδα «Το Φως» αποκάλυψε οτι έφτασε αρκετές αρκετές φορές κοντά στους Πειραιώτες, όμως το... φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο.

«Αληθεύει ότι βρέθηκα πολύ κοντά στον Ολυμπιακό πρόσφατα. Τα τελευταία δύο χρόνια έφτασα επανειλημμένως πολύ κοντά στον πρωταθλητή Ελλάδας. Λεπτομέρειες φυσικά δεν θα πω», τόνισε ο επιθετικός του Λεβαδειακού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μάχη του τίτλου, χρίζοντας φαβορί τον Ολυμπιακό, παρά την διαφορά του ΠΑΟΚ: «Φαβορί για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός. Ξέρει πώς να βγει από μία δύσκολη κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την πίεση της κορυφής και πώς θα ξεπεράσει ένα-δύο συνεχόμενα πολύ κακά αποτελέσματα.

Τον Τσόρι θα επέλεγα για συμπαίκτη άμα είχα αυτήν την δυνατότητα. Όσον αφορά τον Μήτρογλου πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα ψυχολ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα