Πρώτη Ουζουνίδη, τα πριμ σωτηρίας

Gazzetta team
Πρώτη Ουζουνίδη, τα πριμ σωτηρίας

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάστηκε στους παίκτες του Πανιωνίου και η διοίκηση ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές τα πριμ.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, παρουσίασε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στους παίκτες του Πανιωνίου και στη συνέχεια ανακοίνωσε τα πριμ.

«Αλλάζουμε σελίδα, προσπαθούμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Να σέβεστε τον προπονητή σας», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Οποιος υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, θα πληρώσει πρόστιμο 500 ή 1.000 ευρώ. Αν υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας, το πρόστιμο θα είναι 5.000 ευρώ. Και αν σώσετε την ομάδα, θα μοιραστείτε πριμ 100.000 ευρώ».

Όσον αφορά τον Μαρίνο Ουζουνίδη τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι είστε μικροί σε ηλικία. Είστε επαγγελματίες κι έτσι θα σας αντιμετωπίζω. Εγώ όταν ήμουν 17-18 έπαιζα Α' Εθνική και στα 21 μου κλήθηκα στην Εθνική. Δεν θέλω να ακούσω κακή κουβέντα για τον προηγούμενο προπονητή. Θα κρατήσουμε κάποια από τα στοιχεία που είχατε στο παιχνίδι σας, θα διορθώσουμε άλλα και θα προσθέσουμε δικά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα