Ώρα πρόκρισης στην Τούμπα

Ώρα πρόκρισης στην Τούμπα

Gazzetta team
Ώρα πρόκρισης στην Τούμπα

bet365

Τελικός το ματς με τη Γκινγκάμπ στην Τούμπα (22:00, ΑΝΤ1) για τον ΠΑΟΚ που θέλει νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του βορρά», φρόντισε ώστε να κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά τη συνέχιση του φετινού ευρωπαϊκού του ταξιδιού, μετά το 2-0 επί της Ντιναμό στο Μινσκ.

Τα δύο γκολ του Κλάους Αθανασιάδη σε εκείνο το παιχνίδι κάνουν την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να τα παίζει όλα για όλα σήμερα απέναντι στη Γκινγκάμπ και να ξέρει πως με νίκη, μπροστά στους οπαδούς του, θα επεκτείνει την παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ και το νέο έτος.

Η ήττα (4-2) από την Ξάνθη στη Σούπερ Λιγκ έχει πεισμώσει τους Θεσσαλονικείς που θέλουν σήμερα να ξεπεράσουν το άσχημο αποτέλεσμα με την ευρωπαϊκή επιτυχία.

Αυτός τον οποίο θα περιμένει ο κόουτς του «δικεφάλου» μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης που το απόγευμα της Τετάρτης έδειξε πως δεν είναι 100% έτοιμος, κάνοντας πιο χαλαρό πρόγραμμα. Οι Τζαβέλλας και Σκόνδρας είναι διαθέσιμοι, ενώ σε αντίθεση, ο Μακ αισθάνθηκε επιβαρυμένο το πόδι του...

Η Γκινγκάμπ προέρχεται από δύο σερί νίκες στο Championnat, όμως, βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο εκτός έδρας ματς, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 2-0, όμως, ευτυχώς γι' αυτόν, δεν έχει αποδειχθεί μοιραίο – μέχρι σήμερα – το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα.

Στα αγωνιστικά, ο Ζοσελίν Γκουβερνέκ άφησε τον Μουσταφά Ντιαλό πίσω, ενώ απόντες είναι επίσης οι Μαμαντού Σαμασά, Ρόνι Σβαρτς, Σιλβέν Μαρβό, Λαμπισλάς Ντουνιαμά και Ρέιναλντ Λεμέτρ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα