Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

Gazzetta team
Μπάγερν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0

bet365

Κανένα πρόβλημα για την Μπάγερν, που με πολλές αλλαγές επιβλήθηκε 3-0 της ΤΣΣΚΑ, που έμεινε στην τελευταία θέση.

Ο Γκουαρδιόλα έκανε πολλές αλλαγές, η Μπάγερν δεν είχε κίνητρο, όμως παρόλα αυτά οι Βαυαροί έφτασαν άνετα στη νίκη με 3-0 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν στον συνηθισμένο τους ρυθμό, όμως η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους Ρώσους. Στο 6' ο Ντουμπιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά, όμως μέχρι εκεί. Στο 18' ο διαιτητής Μπενκερένσα έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ριμπερί από τον Νάτχο. Ο Μίλερ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0. Στιγμές αργότερα ο Ντουμπιά έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αιφνιδιάζοντας την άμυνα των Βαυαρών, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσαν όλα για τους φιλοξενούμενους, που στη συνέχεια δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Ο Ακινφέεβ κρατούσε την ΤΣΣΚΑ στο ματς με τις αποκρούσεις του, με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να έχουν τον έλεγχο. Στο 80' το δοκάρι σταμάτησε τον Λεβαντόφσκι, ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 84', όταν μετά από σέντρα του Σβάινσταϊγκερ, ο Ρόντε με κεφαλιά από κοντά έκανε και το 2-0. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 90', όταν μετά από εκπληκτικό συνδυασμό των γηπεδούχων, ο Γκέτσε βρήκε μόνος απέναντι από τον Ακινφέεβ και πλάσαρε εύστοχα, για να τελειώσει με 15 βαθμούς η Μπάγερν τη φάση των ομίλων και φυσικά να προκριθεί ως πρώτη στους «16».

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Μπερνάτ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Γκαουντίνο (73' Βάιζερ), Ρόντε, Σβάινσταϊγκερ, Χόιμπιεργκ, Γκέτσε, Ριμπερί (46' Λεβαντόφσκι), Μίλερ (46' Ρόμπεν)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Λιονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς, Β. Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Βέρνμπλουμ, Νάτχο (66' Τόσιτς), Τζαγκόεβ, Ερεμένκο (82' Μιλάνοβ), Μουσά (90' Εφρέμοβ), Ντουμπιά

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα