«Ανάσες» και ευκαιρίες

«Ανάσες» και ευκαιρίες

Νίκος Αθανασίου
«Ανάσες» και ευκαιρίες

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής «Σίφο», Νάνο, Μέντες, Πέτριτς και αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα Ρισβάνη, Χουχούμη.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Εστορίλ, στο οποίο θέλει μόνο νίκη για να μην γράψει... αρνητική ιστορία, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα αρχικά, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο ακολούθως ασκήσεις με πάσες και τέλος εξάσκηση στα τελειώματα. Ο Σπυρόπουλος έκανε ένα μέρος της προπόνησης και ακολούθως συνέχισε την θεραπεία του, ενώ ο Κοτσόλης προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Πορτογάλους. Εκτός για να ξεκουραστούν έμειναν οι Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο και Πέτριτς. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπούι, Σταματάκης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Κλωναρίδης, Καρέλης, Ατζαγκούν, Δώνης και Μπεργκ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα προβάδισμα έχουν οι: Στιλ, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Μπεργκ, Κλωναρίδης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα