«Ήρθαμε για την πρόκριση»

Gazzetta team
«Ήρθαμε για την πρόκριση»

bet365

Όχι ένας, αλλά δύο ήταν οι παίκτες της Γκινγκάμπ που μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου με τους Ματίς και Σορμπόν υποστηρίζοντας πως ήρθαν στην Θεσσαλονίκη για να παλέψουν για την πρόκριση.

Αρχικά ο Ματίς χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι ως τελικό με τον ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχουμε κανένα άγχος, μόνο κίνητρο γιατί είναι τελικός για εμάς».

Για το "κλίμα" της Τούμπας ο Σορμπόν είπε: «Όντως είναι γνωστή η ατμόσφαιρα της Τούμπας, παρόλα αυτά είναι κάτι που δεν μας τρομάζει. Και στην Γαλλία υπάρχουν καυτές έδρες. Οπως της Μαρσέιγ και της Σεντ Ετιέν. Είμαστε συνηθισμένοι αλλά αυτό που μετράει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, γι' αυτό είμαστε εδώ».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζει ο Σορμπόν δήλωσε: «Όλη την ομάδα, όχι κάποιο συγκεκριμένο. Είναι σύνολο ο ΠΑΟΚ, το οποίο σεβόμαστε και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε».

Για το ποια ομάδα θα έχει το άγχος ο Ματίς είπε: «Δεν θα έχουν στρες, παίζουν στην έδρα τους, είναι συνηθισμένοι σε τέτοια παιχνίδια, δεν υπάρχει κανένα θέμα άγχους», στη συνέχεια είπε τα εξής: «Πριν υπήρχε μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων για την ομάδα μας. Όπως και τότε δεν μας κατέβαλλαν, έτσι ούτε τώρα θα έχουμε υπερβολικό ζήλο. Όπως και τότε ανταπεξήλθαμε, έτσι και τώρα θα είμαστε συγκεντρωμένοι, άσχετα από τις τελευταίες νίκες».

Για την πρόκληση της πρόκρισης στους "32" για πρώτη φορά στην ιστορία της Γκινγκάμπ ο Σορμπόν είπε: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, όντως, αλλά είμαστε εδώ έτοιμοι για να προκριθούμε, δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους της ομάδας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα