«Με χτύπησε ο Μάρκοβιτς»

«Με χτύπησε ο Μάρκοβιτς»

Κώστας Ζάλιαρης
«Με χτύπησε ο Μάρκοβιτς»

bet365

Δίκαιη θεωρεί ο Μπεχράνγκ Σαφάρι πως ήταν η αποβολή του Λάζαρ Μάρκοβιτς στην ισοπαλία (1-1) με τη Λίβερπουλ, με τον άσο της Βασιλείας να υποστηρίζει ότι δεν θα έπεφτε κάτω χωρίς λόγο και πως ο Σέρβος εξτρέμ των «κόκκινων» τον χτύπησε.

Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μάρκοβιτς, έχοντας την κατοχή της μπάλας, άπλωσε το δεξί του χέρι και βρήκε στο πρόσωπο τον Σαφάρι που έπεσε στο έδαφος και κρατούσε το κεφάλι του. Ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον άσο της Λίβερπουλ, προκαλώντας την οργή των συμπαικτών του για την εξάντληση της αυστηρότητάς του στη φάση, όμως ο παίκτης της Βασιλείας, θεωρεί πως πολύ σωστά αποβλήθηκε ο αντίπαλός του.

«Με χτύπησε. Έτρεχε αίμα από το στόμα μου. Δεν θα έπεφτα στο έδαφος χωρίς λόγο. Δεν είμαι τέτοιος παίκτης που πέφτει κάτω. Πίστευα ότι ο διαιτητής απλά είχε σταματήσει το παιχνίδι επειδή ήμουν κάτω και θα δίναμε μετά τη μπάλα πάλι στη Λίβερπουλ. Δεν είχα καταλάβει ότι τον είχε αποβάλει. Αντιλήφθηκα ότι οι παίκτες της Λίβερπουλ ήταν εκνευρισμένοι μαζί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την επίμαχη φάση:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα