Αντσελότι: «Σε κάθε ματς, η ίδια δίψα»

Αντσελότι: «Σε κάθε ματς, η ίδια δίψα»

Κώστας Ζάλιαρης
Αντσελότι: «Σε κάθε ματς, η ίδια δίψα»

bet365

Εξωπραγματική χαρακτήρισε την ομάδα του, ο Κάρλο Αντσελότι, μετά τη 19η σερί νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις με το 4-0 επί της Λουντογκόρετς.

Ο Ιταλός προπονητής, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα που επιδεικνύουν σε κάθε ματς, αφού, όπως είπε, αυτά είναι τα στοιχεία που έκαναν τη Ρεάλ Μαδρίτης την πρώτη ισπανική ομάδα που καταφέρνει να πάρει 19 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είναι ένα επίτευγμα που ήρθε με απίστευτη σοβαρότητα από τα παιδιά και απόλυτο επαγγελματισμό. Δεν είναι εύκολο να προετοιμάζεσαι για κάθε ματς με το ίδιο κίνητρο και την ίδια δίψα για τη νίκη. Οι παίκτες μου το έχουν κάνει αυτό και πραγματικά είναι... εξωπραγματική η ομάδα.

Έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους. Τους νοιάζομαι πολύ και τους ευχαριστώ για τη σκληρή δουλειά που κάνουν κάθε φορά στις προπονήσεις. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο και το σερί που έχουμε δημιουργήσει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Όταν είχαμε χάσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήξερα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, αλλά δεν πίστευα ότι θα κάναμε 19 σερί νίκες» ήταν τα λόγια του Αντσελότι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα