Στην έξοδο ο Ουσέρο

Gazzetta team
Στην έξοδο ο Ουσέρο

bet365

Αποφασισμένος να αφήσει την Τρίπολη είναι ο Φερνάντο Ουσέρο, με τον Αστέρα να αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay», ο Ισπανός χαφ έχει χάσει την όρεξή του στην αρκαδική πόλη. Παρά την πληθώρα ισπανόφωνων στο ρόστερ του Αστέρα, ο 30χρονος χαφ, μετά τις αποχωρήσεις των στενών του φίλων Ράγιος και Χουάνμα, δεν έχει πλέον στενούς φίλους εντός της ομάδας και θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Μάλιστα, ο Αστέρας φέρεται να του έχει βάλει πωλητήριο αξιώνοντας ένα ποσό στις 350-400 χιλιάδες ευρώ για να τον αφήσει. Ο ίδιος ο παίκτης έχει μεγάλο κασέ, στις 250 χιλιάδες ευρώ και θα πρέπει να βρεθεί ομάδα με διάθεση και... πορτοφόλι για να σηκώσει το συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα