Από... μαύρο πρόβατο σε ήρωας ο Γιάκος!

Νίκος Μαρούδας
Από... μαύρο πρόβατο σε ήρωας ο Γιάκος!

bet365

Απίστευτα τα όσα ζει ο Ευρυπίδης Γιάκος τις τελευταίες μέρες... Το gazzetta.gr καταγράφει πως ο άσος του ΠΑΣ από την απαξίωση, έφτασε να αποθεώνεται από όλους τους φίλους των Ιωαννίνων σε λίγα 24ωρα!

Περίεργη εβδομάδα αυτή που πέρασε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά το 0-4 από τον Λεβαδειακό υπήρξε πολύ γκρίνια από τον κόσμο, ωστόσο λίγα 24ωρα αργότερα ήρθε το 2-2 στο Καραϊσκάκη να χρυσώσει το χάπι... Ωστόσο άξιο αναφοράς είναι αυτό που έγινε με τον Ευρυπίδη, το οποίο σας παρουσιάζει το gazzetta.gr!

Μετά την βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό στήθηκαν... λαϊκά δικαστήρια στους Ζωσιμάδες, καθώς οι φίλοι του ΠΑΣ δεν μπορούσαν να δεχτούν αυτή την σκληρή ήττα εντός έδρας. Έτσι, δεν θα μπορούσε να την γλιτώσει και ο Γιάκος από τα όσα ακούγονταν.

Ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει πείσει φέτος καθώς μέχρι και το ματς με τον Ολυμπιακό είχε αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με τις εμφανίσεις του να είναι μέτριες. Έτσι αρκετοί ήταν αυτοί που τα έβαλαν μαζί του μετά τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, αρκετοί φίλοι του ΠΑΣ άνοιξαν διάλογο μαζί του σε όχι και τόσο ήρεμο τόνο, αλλά κανείς δεν ήξερε τι ερχόταν σε λίγες μέρες...

Το κλίμα λοιπόν με τον Γιάκο και τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν και το καλύτερο, ωστόσο όλο αυτό άλλαξε το βράδυ του Σαββάτου! Ο Ευρυπίδης Γιάκος στο 88' με γυριστό κάνει το 2-2 στο Καραϊσκάκη και κάνει όλους τους οπαδούς του «Άγιαξ της Ηπείρου» να... τρελαθούν.

Όπως είναι λογικό ο Γιάκος πλέον μετά από αυτό το τέρμα γνώρισε την αποθέωση από αυτούς που λίγες μέρες πριν τον... έκραζαν! Κάτι που σίγουρα ήθελε ο Γιάκος, δηλαδή να δώσει τις δικές του απαντήσεις και το έκανε ίσως στο καλύτερο παιχνίδι για τον ίδιο και την ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα