Ουζουνίδης και επίσημα στον Πανιώνιο!

Θοδωρής Βασίλης
Ουζουνίδης και επίσημα στον Πανιώνιο!

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ...

Νέος προπονητής του Πανιωνίου είναι και επίσημα πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των «κυανέρυρθων» και την Τρίτη έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ανακοίνωθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ.

Το gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή σας είχε ενημερώσει πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει να κρατήσει τον Πανιώνιο στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η μέχρι τώρα πορεία του κ. Ουζουνίδη τόσο στο ελληνικό, όσο και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τον οποίο, είμαστε σίγουροι, ότι θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων του.

Η έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Ουζουνίδη, σηματοδοτεί και την απαρχή μιας σειράς ενεργειών της διοίκησης, που στόχο θα έχουν την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος και την βελτίωση του ρόστερ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα