Υποσχέσεις, πράξεις και... Αμυγδαλής!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Υποσχέσεις, πράξεις και... Αμυγδαλής!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις υποσχέσεις που πρέπει να γίνουν πράξεις από την διοίκηση του ΑΡΗ και το μέλος της ΚΕΔ από τις Σέρρες που ορίζει διαιτητές!

Θα ξεκινήσω κάπως απότομα γιατί σήμερα είναι Τρίτη και αύριο είναι Τετάρτη. Αύριο ορίζονται οι διαιτητές στην Γ εθνική. Ναι αυτοί οι διαιτητές που μετά από 10 παιχνίδια δεν έχουν δώσει ακόμα πέναλτι στον ΑΡΗ, αλλά βγαίνει ο Πανσερραικός την προηγούμενη εβδομάδα...ξαφνικά και βγάζει ανακοίνωση για την διαιτησία.

Δυο πράγματα θα σας σημειώσω. Στο ματς κυπέλλου δεν ασχολείται κανείς. Μπορεί να πέσει και στάχτη στα μάτια με κανά πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ, μπορεί και όλα να πάνε καλά. Το ζήτημα είναι την Κυριακή και εκεί πρέπει να δώσει βάση η διοίκηση του ΑΡΗ.

Και μην μου πει κανείς ΑΡΗΣ είσαι και τέτοια, ποια διαιτησία κτλ κτλ. Αυτά μας φάγανε και τα προηγούμενα χρόνια και τώρα δείτε όλοι εσείς που λέγατε δεν ασχολούμαι με την διαιτησία και τις επιτροπές της ΕΠΟ και χάνατε για 1 ή 2 βαθμούς το ευρωπαικό εισιτήριο τι συμβαίνει με τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, τα μέλη της ΚΕΔ και τα μέλη των επιτροπών της ΕΠΟ.

Δεν παίζει ο ΑΡΗΣ του Κούη και του Μπαλλή στην Γ εθνική, ούτε ο ΑΡΗΣ του Μπάγεβιτς ή του Κούπερ. Παίζει ο ΑΡΗΣ με το ρόστερ της Γ εθνικής και παίζει στις Σέρρες, την πατρίδα δηλαδή του κ. Αμυγδαλή. Ποιος είναι πάλι αυτός θα μου πει κάποιος. Είναι ο αξιόλογος πρώην παρατηρητής διαιτησίας που έχει επιβιώσει -χωρίς να έχει δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα είναι η αλήθεια- με όλες τις διοικήσεις της ΕΠΟ. Μέλος της ΚΕΔ και το 2005-06 επί του Γερμανάκου και το new entry στην τωρινή ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Ο κ. Αμυγδαλής από τις Σέρρες για όσους δεν το ξέρουν μαζί με τον κ. Μπέγκο ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!! Θέλετε να συνεχίσω; Να σας θυμίσω τον Καραμελίδη με την Βέροια; Ο κ. Αμυγδαλής, λοιπόν, πιστεύω ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός στους ορισμούς της Γ εθνικής. Στην θέση του μάλιστα δεν θα είχα καμία εμπλοκή έστω για τα μάτια του κόσμου. Αυτά που έφτασαν στα αυτιά μου περί ορισμού διαιτητή από την ΕΠΣ Πέλλας ελπίζω να μην επιβεβαιωθούν αύριο. Μπορεί να είναι και λόγια του αέρα. Το γράφω όμως από πριν γιατί από Μετά Χριστό προφήτες έχουμε πολλούς και στην Ελλάδα και ειδικά στον ΑΡΗ.

Ήδη ο... Λάζαρος το έλαβε το μήνυμα. Ο ΑΡΗΣ από την πλευρά του οφείλει να αντιδράσει και μάλιστα δυναμικά. Δεν είναι δυνατόν να ξέρουν τι συμβαίνει και να μην αντιδρούν. Αυτό που ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΑΡΗΣ (και πρέπει επιτέλους να το δρομολογήσει και ο επίσημος ΑΡΗΣ και όχι να τα γράφουμε και να τα λέμε μόνοι μας) είναι να παίζουν οι ρέφερι το 50-50. Αυτή πρέπει να είναι και η επιδίωξη της ΚΕΔ για το κυριακάτικο ματς.

Ένα παραπάνω κύριε Αμυγδαλή αυτή την Κυριακή γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται ότι είναι τίμια. Και ως τώρα το επαναλαμβάνω ας είναι πρώτος ο ΑΡΗΣ, έχουν γίνει όργια στα παιχνίδια του και όλοι ασχολούνται με ένα γκολ οφσάιτ, που έβαλε και μάλιστα ενώ στην ίδια φάση προηγείται πέναλτι. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω και ο νοών νοείτω...

Πάω στις υποσχέσεις από την διοίκηση που ξεκάθαρα δεν έχουν υλοποιηθεί ως τώρα. Τον πήχη ψηλά από μόνοι τους τον ανέβασαν. Μόνοι τους είπαν πληρωμές στις 29 του μήνα, μόνοι τους είπαν υπογραφές στα ιδιωτικά συμφωνητικά και ακριβές μεταγραφές. Σήμερα όλος ο κόσμος του ΑΡΗ εύχεται οι υποσχέσεις που δόθηκαν να γίνουν πράξεις. Μόνο όσοι θέλουν να αποτύχει ο ΑΡΗΣ παρακαλάνε να αποτύχει ο Γαλανός. Είναι όμως η ώρα των αποδείξεων και για τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν γίνεται να περιμένεις τα τηλεοπτικά για την συνέχεια, γιατί είναι αλήθεια ότι μέχρι σήμερα έχεις βάλει το χέρι στην τσέπη. Πόσα μόνο εσύ το ξέρεις, γιατί ο ΑΣ προφανώς έχει άλλα θέματα να λύσει.

Για να μην τρελαίνεται ο κόσμος. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει καμία συμφωνία με Κόκε και καμία συμφωνία με τον Σολάρι. Κια για να μιλάμε με νούμερα. Ο Σολάρι ζητάει 40.000 ευρώ και ο Γαλανός του δίνει 25.000. Αν του δώσει 40.000 θα έρθει. Ο Κόκε ζητάει 60.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, ο Γαλανός του δίνει 40-45. Αν του δώσει τα λεφτά που θέλει θα έρθει. Αυτές είναι οι διαφορές, αυτά είναι τα νούμερα και δεν υπάρχουν ούτε επιλογές, ούτε συμφωνίες. Εκτός αν ως επιλογή εννοούν κάποιοι ότι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επιλέξει να δώσει τα παραπάνω χρήματα στους παίκτες. Τότε ναι, κάποιος από τους δυο θα έρθει. Οι επόμενες 15 μέρες είναι ημέρες κρίσης για όλους και αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο Γαλανός. Το κατάλαβε και ο ίδιος πλέον μετά τις επαφές και συναντήσεις που είχε το απόγευμα της Δευτέρας. Στο χέρι του είναι να γίνει πρώτος μάγκας. Με αποδείξεις όμως, όχι με λόγια και με αβάντες από τα γιουσουφάκια που εκτίθενται συνεχώς και μαζί τους παρασύρουν και την δημόσια εικόνα του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΥΓ1 Στο μπάσκετ έγινε το αυτονόητο. Μία άδικη απόφαση ανατράπηκε και το ματς θα ξαναγίνει. Δικαίωση υπάρχει σίγουρα για την διοίκηση τςη ΚΑΕ που άκουσε ουκ ολίγα και από αρειανούς μάλιστα. ΥΠΕΡ της επανάληψης ή συνέχειας του αγώνα τάχθηκαν συνολικά 12 ομάδες στον ΕΣΑΚΕ. Μόνο ο ΠΑΟΚ και η Κηφισιά είπαν να μην ξαναγίνει το ματς. Ωστόσο διαβάζω ότι η...μειοψηφία αποφάσισε επανάληψη.

Για την κυβίστηση από τον ΠΑΟΚ που ήθελε να γίνει το ματς και τώρα δεν θέλει ακόμα και ο γνωστός παράγοντας του Εδεσσαικού τα είχε πει καλύτερα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς θέλουν ορισμένοι να επικρατήσει ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ απόφαση για να μην έχουμε πρόβλημα στο μέλλον σε άλλα ματς.

Αν δηλαδή στο ΠΑΟΚ-Παναθηναικός που δεν έχει γίνει ακόμα, ένας διαιτητής διακόψει υπέρ του Παναθηναικού το ματς γιατί νομίζει ότι κάποιος του έκανε κάτι ενώ η κάμερα δείχνει ότι δεν έγινε τίποτα, θα βγει ο ΠΑΟΚ και θα πει η κρίση του διαιτητή πρέπει να είσαι σεβαστή και όχι του ΑΣΕΑΔ.

Για να το επεκτείνω λίγο. Όταν η λογική της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι πώς δεν πρέπει να υποκαθιστά κανένας την κρίση του διαιτητή, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σεβόμαστε τις κρίσεις του Αρετόπουλου, του Μάνταλου, του Σπάθα κτλ κτλ, η ΕΟΚ είναι καλή και η ΕΠΟ η κακή, ενώ όταν μάζευε ο ΑΡΗΣ τους τίτλους ήταν η ΕΟΚ κακή και η Επο επί Γκαγκάτση η καλή;

Το ματς ξαναγίνεται ΓΙΑΤΙ ο Αναστόπουλος ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ το διέκοψε. Αν σε κάποιο ματς υπάρχουν γεγονότα που συνάδουν με διακοπή ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ. Και αναμένω τις τιμωρίες της τριάδας για να μην ξεχνιόμαστε. Τότε θα υπάρξει πλήρης δικαιοσύνη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!