Κερδισμένος στην κακή του βραδιά...

Κερδισμένος στην κακή του βραδιά...

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Κερδισμένος στην κακή του βραδιά...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί η ισοπαλία με τον Αστέρα μοιάζει με νίκη για τον Παναθηναϊκό και αναφέρεται στο πέναλτι, που δεν εδωσε ο Κομίνης στον Παναθηναϊκό , ενώ αντίθετα δόθηκε στον Ολυμπιακο κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα, αλλά η ισοπαλία ισοδυναμεί με νίκη για τους λόγους, που θα εξηγήσω.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε κακή βραδυά με τους Μπέργκ, Αντζαγκούν, Μέντες, Νάνο, που κάνουν την διαφορά σε άλλα ματς, να μην κάνουν καλό παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν έχασε, πήρε ένα πόντο. Με τον Στιλ να αποκρούει τα δύσκολα και να κάνει γκάφα σε αυτό που τρώει. Και σε μία έδρα πολύ δύσκολη, όπου πέρυσι έχασε η ομάδα, ενώ και ο Ολυμπιακός φέτος ισοπαλία έφερε και ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκεί σε λίγο καιρό.

Συνολικά σε σχέση με την βαθμολογία πριν την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός είχε το πιο δύσκολο ματς και από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες να μειώσει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ, η να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό ήταν λίγες. Τελικά με την ισοπαλία ο Παναθηναϊκός μείωσε την διαφορά από τον ΠΑΟΚ από τους έξι στους πέντε βαθμούς , ενώ έμεινε στο -1 από τον Ολυμπιακό, που έκανε την γκέλα της αγωνιστικής κόντρα στα δεύτερα του ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στο Καραισκάκη. Εκεί που είχαμε νέο ρεκόρ οφ-σάιντ υπέρ του Ολυμπιακού. Με τον Ιλιτς να κόβεται ενώ έφευγε μόνος του, καλυπτόμενος 4-5 μέτρα από τον βοηθό Καραβασίλη!

Συμφωνώ, ότι η ομάδα έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, κυρίως διότι όπως είπα ο Μπέργκ και άλλοι παίκτες υστέρησαν. Αλλά μην ξεχνάμε εκτός του ότι ο Αστέρας στην έδρα του είναι πολύ δύσκολη ομάδα και το γεγονός, ότι η ομάδα γύρισε οδικώς από το Αγρίνιο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και έφυγε και πάλι το Σάββατο, για να πάει οδικώς στην Τρίπολη. Αυτό στοίχισε σίγουρα σε φρεσκάδα και τρεξίματα.

Όταν λοιπόν, ένα ματς για διάφορους λόγους δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν πρέπει να το χάνεις. Και από αυτή την άποψη η ισοπαλία σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να το χάσει είναι θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά όταν τον διατηρεί κοντά στην κορυφή.

Σε ένα πρωτάθλημα για να έχεις τύχη θα πρέπει να παίρνεις βαθμούς στις κακές σου ημέρες. Και αυτό έγινε στην Τρίπολη και για αυτό λέω, ότι ο Παναθηναϊκός είναι κερδισμένος χωρίς να έχει κερδίσει.

Θα πει κάποιος ότι ο Παναθηναϊκός έχασε στην Τρίπολη μία ευκαιρία να περάσει τον Ολυμπιακό, που παραπαίει και να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ, που έχασε με τέσσερα γκολ από την Ξάνθη. Σωστό είναι αυτό, αλλά εγώ λέω, ότι δεν ήταν έτσι και αλλιώς εύκολο να περάσει και από το Αγρίνιο και από την Τρίπολη μέσα σε τρεις ημέρες χωρίς απώλειες ο Παναθηναϊκός. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα και να κερδίσει τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες στη συνέχεια και στην Λεωφόρο και εκτός. Αν αυτό γίνει η ισοπαλία στην Τρίπολη θα μοιάζει με νίκη. Και για να γίνει θα πρέπει επιτέλους η ομάδα να σταματήσει να δέχεται γκολ. Και σε αυτό είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός στόπερ –κλάσης, που θα «καθαρίζει» ψηλά.

Και κάτι ακόμα. Στο 10 ο Κομήνης δεν δίνει το καθαρό πέναλτι σε τράβηγμα του Σανκαρέ στον Μπέργκ σε εκτέλεση κόρνερ του Παναθηναϊκού. Επίσης ο Γρεβένης έχει κόψει δύο οφ-σάιντ. Με την διαφορά, ότι ο Μπέργκ καλύπτεται ένα μέτρο και είναι μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα, για να κάνει το 0-1 στο 20, ενώ στο τέλος του αγώνα ο Στιλ έχει διώξει με κεφαλιά-ψαράκι την μπάλα προ του Μάσα, που καλυπτόταν. Θα πει κανείς, ο διαιτητής σου φταίει; Ας δώσει το πέναλτι που έχει γίνει στο 20 και ήταν πιο εξώφθαλμο από αυτό, που πήρε ο Αυλωνίτης κόντρα στα Γιάννενα και μπορεί το ματς να είχε άλλη εξέλιξη και τώρα να μιλάγαμε για νίκη του Παναθηναϊκού. Ως πότε θα ισχύει αυτή η αστειότητα, που λένε κάποιοι, ότι όταν δεν είσαι καλός δεν δικαιούσαι να διαμαρτύρεσαι για πέναλτι, που δεν σου έχουν δώσει, η για εξώφθαλμα οφ-σάιντ σε βάρος σου!

ΥΓ: Ο Μπορο-θρήνος έκανε αγώνα, για να μείνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο, αλλά πέτυχε μία τρύπα στο …νερό. Μπράβο σε αυτούς που πήγαν και που με τις φωνές τους βοήθησαν την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και φυσικά μπράβο που ήταν κύριοι και δεν έγινε το παραμικρό, που θα έβλαπτε την ομάδα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.