«Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα» (pic)

«Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα» (pic)

Gazzetta team
«Δεν ρίχνουμε λευκή πετσέτα» (pic)

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν τα παρατάνε και όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξέρει ότι κάνει λάθος. Αυτό το μήνυμα πέρασε ο Κώστας Καραπαπάς μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ξεκαθάρισε ότι πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να διορθωθούν τα λάθη που έχουν γίνει, ενώ τόνισε ότι ουδείς ρίχνει λευκή πετσέτα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«1: κάτι τέτοια βράδια μένουμε λίγοι στα τείχη της πόλης. Το ξέρω και σέβομαι κάθε κριτική. Σίγουρα έχουμε κάνει λάθη αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να διορθωθούν!

2: όσοι νομίζουν ότι θα ρίξουμε λευκή πετσέτα μάλλον ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ποιός ακριβώς είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και πόσο αγαπάει αυτή την ομάδα!»

Ιδού το ποστ του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα