Η ευκαιρία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Η ευκαιρία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

bet365

Το νέο... στραβοπάτημα του Ολυμπιακού θέλουν να εκμεταλλευτούν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός που δοκιμάζονται σε Ξάνθη και Τρίπολη αντίστοιχα για τη 13η αγωνιστική της Superleague.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης, μετά το σπουδαίο διπλό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και τη γκέλα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του θα πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αν νικήσει τη Skoda στα Πηγάδια.

Αναφορικά με τα πλάνα του, ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Κίτσιου, Τζιόλη, Βίτορ και Ρατς να είναι η τετράδα της άμυνας.

Γκολάσα - Κάτσε θα είναι το δίδυμο του κέντρου με τους Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τους Περέιρα - Αθανασιάδη στην επίθεση.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πουγγούρας, Σαββίδης και Σπυρόπουλος. Εκτός έμειναν οι Τζαβέλλας και Μαντούρο.

Στάση Τρίπολη ή προσπέραση;

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, με νίκη του αφήνει τρίτο τον Ολυμπιακό. Θα φτάσει τους 25 βαθμούς και θα έχει τους πρωταθλητές στο -1 από τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι μιας και αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Αναστασίου θα ξεκινήσει με τον Στιλ στο τέρμα και τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή και Νάνο στην άμυνα. Ο Μέντες θα είναι ο μόνος «κόφτης» με τους Λαγό και Ζέκα εσωτερικούς μέσους. Κλωναρίδης και Πέτριτς ή Ντίνας θα είναι πίσω από τον Μπεργκ.

* Αν μείνει εκτός ο Μέντες θα παίξε ένας εκ των Μπούι - Δώνη.

«Μάχες» για τη σωτηρία

Στα άλλα ματς, η Καλλονή θα αντιμετωπίσει τη Νίκη στο Βόλο, θέλοντας τους τρεις βαθμούς που θα την φέρουν σε θέση πλέι οφ και πάνω από τον Ατρόμητο - σίγουρα, ενώ ίσως κρατήσει από κάτω της και τον Αστέρα (εξαρτάται από το θα κάνει με τον Παναθηναϊκό).

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που για τους φιλοξενούμενους έχει μεγαλύτερη σημασία. μιας και θέλει να μαζέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα βαθμούς που θα του εξασφαλίσουν την παραμονή του στην κατηγορία.

Πανθρακικός και Εργοτέλης θα δώσουν τη δική τους μάχη σε ένα ματς για την παραμονή, ενώ ο ΟΦΗ φιλοξενεί το Λεβαδειακό θέλοντας να φτάσει στη δεύτερη σερί νίκη που θα τον απομακρύνει αισθητά από τις άλλες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία.

Σάββατο (6/12)

Βέροια-Πλατανιάς 2-0
Κέρκυρα-Ατρόμητος 1-1
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Κυριακή (7/12)

Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ (15:00, Novasports 2)
Νίκη Βόλου- ΑΕΛ Καλλονής (17:15, Novasports 4)
Παναιτωλικός-Πανιώνιος (17:15, Novasports 2)
ΟΦΗ-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (17:15, Novasports 2)

Δευτέρα (8/12)
Πανθρακικός-Εργοτέλης (19:30, Novasports 1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα