«Είναι στο χέρι της ΑΕΚ»

«Είναι στο χέρι της ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Είναι στο χέρι της ΑΕΚ»

bet365

Πιστός στη γραμμή που τηρεί όλον αυτόν τον καιρό έμεινε μία ακόμη φορά ο Άρης Βασιλόπουλος, αναφέροντας ότι είναι στο χέρι της ΑΕΚ να τρέξει για να πάρει την υψομετρική μελέτη για το γήπεδο.

«Τα έγγραφα που ζητήσαμε από την ΑΕΚ δεν δόθηκαν. Μόνο κάποιες διευκιρνήσεις. Θα υπάρξει ένα ραντεβού τις επόμενες ημέρες χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί πότε θα γίνει αυτό. Περιμένουμε την ΑΕΚ για να προχωρήσουμε. Ενημερώθηκα από τον κ. Καλαμπόκη για το τι συζητήθηκε και πλέον είναι στο χέρι των ανθρώπων της ΑΕΚ να τρέξουν και να πάρουν την υψομετρική μελέτη» δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport», καταλήγοντας: «Μόλις ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Ανατολιωτάκης δεν είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Έχει μιλήσει άνθρωπος από το δήμο με τον κ. Ανατολιωτάκη για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Σε περίπου 10 μέρες θα γίνει η συνάντηση και θα δούμε που βαδίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα