Σαλπιγγίδης: «Χαμηλά το κεφάλι, πρωτάθλημα και πάλι»

Σαλπιγγίδης: «Χαμηλά το κεφάλι, πρωτάθλημα και πάλι»

Gazzetta team
Σαλπιγγίδης: «Χαμηλά το κεφάλι, πρωτάθλημα και πάλι»

bet365

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν κρύβει ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα, όμως ξεκαθαρίζει ότι για να το πετύχει, θα πρέπει να κρατήσει χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσει να δουλεύει ως το τέλος.

«Εννοείται πως θέλω πάρα πολύ τον τίτλο, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, καθώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλο τον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο μας πρωτάθλημα, όμως για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα τον αγώνα μας. Χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια και πολλή δουλειά μέχρι τέλους. Μόνο έτσι θα το καταφέρουμε» δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός στη «Real News».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πάντα απαιτήσεις και αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μας. Θα πρέπει να αφήσουμε έξω ό,τι θεωρούμε πως δεν κάνει καλό στην ομάδα μας και να παλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να τους κάνουμε να χαίρονται. Το χρωστάμε σ όλους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ».

Καταλήγοντας, ο «Σάλπι» έριξε τους τόνους αναφορικά με το κυνήγι του τίτλου: «Είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όμως για να μη χάσουμε τον στόχο πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ενδεχόμενο στραβοπάτημα στη συνέχεια θα είναι σαν να χάσαμε από τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα