Βέροια-Πλατανιάς 2-0

Gazzetta team
Βέροια-Πλατανιάς 2-0

bet365

Μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη, η Βέροια επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, επικρατώντας 2-0 του Πλατανιά στην έδρα της. Μπαλάφας και Κάμπορα τα γκολ, με τον δεύτερο να αποτελεί... μόνιμη απειλή!

Τέλος στο αρνητικό σερί των 5 αγωνιστικών χωρίς νίκη, έβαλε η Βέροια, καθώς επικράτησε 2-0 του Πλατανιά με τα γκολ των Μπαλάφα, Κάμπορα, αλλά και τις επεμβάσεις του Καντοιμοίρη. Οι Κρητικοί «πληγώθηκαν» από τα αμυντικά κενά τους, αλλά και από την τύχη που τους γύρισε την... πλάτη.

Αφεντικό η Βέροια
Το πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά αποτέλεσε παράσταση για ένα ρόλο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, εκμεταλλευόμενοι τα κενά που παρουσίαζαν οι κρητικοί στην άμυνα. Έτσι μετά την προειδοποιητική βολή του Μπαργκάν, ο Μπαλάφας βγήκαν μόνος του στην μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, επιβεβαιώνοντας από νωρίς την ανωτερότητα της Βέροιας.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς με το σουτ του Ντουμίτρου στο 24', όμως αποδείχθηκε... φωτοβολίδα, καθώς μετά από αυτό δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Καντιμοίρη. Αντιθέτως, η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά η κεφαλιά του Κάμπορα στο 30' πέρασε άουτ, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

«Ξύπνησε» αργά...
Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης, δεν είχαν καμία διαφορά με τα όσα είχαν προηγηθεί... Η Βέροια συνέχιζε να έχει την υπεροχή, την οποία μετουσίωσε σε ένα δεύτερο γκολ, με τον Κάμπορα αυτή την φορά στο 60'. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, η εικόνα της αναμέτρησης άρχισε να αλλάζει...

Η χρησιμοποίηση των Τσουράκη, Γιακουμάκη και Γκόμεζ όμως, έδωσε άλλο αέρα στον Πλατανιά που άρχισε να απειλεί την εστία του Καντιμοίρη. Η ευκαιρία με το δοκάρι του Μιλούνοβιτς στο 58' είχε συνέχεια, με τους Γκόμεζ (75, 82') και Γιακουμάκη (75' δοκάρι), όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 2-0.

MVP: Χαβιέ Κάμπορα τα έκανε όλα για την Βέροια... Σε όλο το πρώτο ημίχρονο έφτιαχνε το παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ανέλαβε και εκτελεστικό ρόλο, «σφραγίζοντας» τη νίκη για την ομ

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ
Το γεγονός οτι ο Πλατανιάς, παρά τις ευκαιρίες που είχε, δεν κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι μετά το 2-0, η Βέροια το οφείλει στον Καντιμοίρη, ο οποίος με καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
Η αμυντική γραμμή του Πλατανιά. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να δέχονται τη μία φάση μετά την άλλη.

Η ΓΚΑΦΑ
Αν ο Μιλούνοβιτς στην φάση του 58ου λεπτού είχε εκμεταλλευτεί την διπλή ευκαιρία που είχε και ισοφάριζε σε 1-1, ενδεχομένως το παιχνίδι να είχε πάρει διαφορετική τροπή. Δεν το έκανε όμως...

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ
Ο Κουκουλάκης δεν είχε κάποια δύσκολη φάση να αντιμετωπίσει, που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή του αγώνα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA
Η Βέροια μπήκε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και τα κατάφερε εκμεταλλευόμενη τα τεράστια αμυντικά κενά που παρουσίασαν οι φιλοξενούμενοι. Όταν οι Κρητικοί ξύπνησαν έπεσαν πάνω σε έναν εντυπωσιακό Καντιμοίρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα