Μαζί στα μπουζούκια «Τίγρης»-Ιβάν!

Gazzetta team
Μαζί στα μπουζούκια «Τίγρης»-Ιβάν!

bet365

Μέχρι τα ξημερώματα διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης.

Όπως αναφέρει το aek-live.gr οι δύο άνδρες έκατσαν στο ίδιο τραπέζι δίπλα δίπλα στο περιθώριο της εκδήλωσης του pontos-news.gr.

Μάλιστα, προς το τέλος της εκδήλωσης ο «Τίγρης» αγόρασε όλους τους λαχνούς που είχαν περισσέψει από την λαχειοφόρο αγορά, δίνοντας το τριπλάσιο από την αρχική τιμή!

Νωρίτερα, οι δύο άνδρες έδωσαν το παρών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση της ίδιας ιστοσελίδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ έφτασε στο Μέγαρο περίπου στις 19.15 και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε 16 άτομα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έφτασε στο Μέγαρο μία ώρα αργότερα (20.15). Κατά την είσοδό του και σε ερώτηση για να σχολιάσει το γεγονός πως άπαντες είναι χαρούμενοι στην Θεσσαλονίκη με την πορεία του ΠΑΟΚ, είπε μόνο: "Ευχαριστώ που είστε χαρούμενοι".

Ο δύο άνδρες αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις, αλλά είχαν τετ - α - τετ και τα είπαν για αρκετή ώρα με την ανηψιά του Σαββίδη, Σόνια, να εκτελεί χρέη μεταφραστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα