Λεβαδειακός ο... απροσπέλαστος!

Λεβαδειακός ο... απροσπέλαστος!

bet365

Ένα εκπληκτικό ρεκόρ τρέχει η ομάδα του Λεβαδειακού, που δεν έχει δεχτεί γκολ για πάνω από αγωνιστικά 600 λεπτά και μπορεί να το μεγαλώσει σήμερα!

Μπορεί να... έκλεψε την παράσταση για τις επιδόσεις της επίθεσής του και την «τεσσάρα» στον τελευταίο αγώνα, όμως το... ζουμί στον Λεβαδειακό κρύβεται αλλού. Στα μετόπισθεν! Οι Βοιωτοί έχουν «χτίσει με μπετό» την εστία τους, δεν δέχονται γκολ με τίποτα και ήδη μετρούν 600 αγωνιστικά λεπτά που κρατούν το μηδέν!

Τελευταίο παιχνίδι που η αντίπαλος του Λεβαδειακού κατάφερε να σκοράρει, ήταν αυτό με την Βέροια, όταν Ντουμίτρου και Μπατιόν νίκησαν στο 22' και στο 25' τον Σηφάκη. Από τότε, ο άλλωτε διεθνής τερματοφύλακας έχει κατεβάσει ρολά και οδηγεί εκ του ασφαλούς σε επιτυχή αποτελέσματα τους «πράσινους».

Με λίγα λόγια, έχει περάσει ενάμισης μήνας στον οποίο ο Λεβαδειακός δεν δέχεται τέρμα, αφού το παιχνίδι με την Βέροια έγινε στις 19 Οκτωβρίου! Από τότε, έχει νικήσει τους Πανιώνιο (1-0), Πλατανιά (2-0) για το Κύπελλο, ενώ ακολούθησαν 3 «λευκές» ισοπαλίες με Καλλονή, Πλατανιά, Παναιτωλικό, πριν από την... τεσσάρα στα Γιάννινα!

Τώρα, σήμερα κόντρα στον ΟΦΗ , οι Βοιωτοί έχουν την ευκαιρία να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια στο επίτευγμά τους, ενώ στην συνέχεια τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, αφού ακολουθεί τριάδα... φωτιά, με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα