Ολιβάρες: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ολιβάρες: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ολιβάρες: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Πέρσι Ολιβάρες από το υψόμετρο της Αρεκίπα αποθεώνει τον ΠΑΟΚ μιλώντας στο gazzetta.gr, θυμάται σπαρταριστές ιστορίες και εξηγεί γιατί τον αποκαλούσαν «τρελό».

Πέρασαν 15 χρόνια από την ημέρα όπου ο παλαίμαχος Περουβιανός διεθνής αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέρσι Ολιβάρες αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Γερμανία (Νυρεμβέργη), Ισπανία (Τενερίφη), Βραζιλία (Φλουμινένσε), Αργεντινή (Ροζάριο Σεντράλ), Μεξικό (Κρουζ Αζούλ), ΗΠΑ (Ντάλας Μπερν), Παναθηναϊκό, ωστόσο η ομάδα που σημάδεψε την καριέρα του ήταν ο ΠΑΟΚ.

Ο 46χρονος πρώην παίκτης του “Δικεφάλου” κατοικεί στην πόλη Αρεκίπα του Περού που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.325 μέτρων.

Η χθεσινή επικράτηση του ΠΑΟΚ στο “Καραϊσκάκη” ενθουσίασε τον Πέρσι Ολιβάρες. Μάλιστα δεν κρύβει την βεβαιότητα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την πρώην ομάδα του.

«Δεν εύχομαι απλά να το πάρει, είμαι σίγουρος πως θα τα κατάφερει. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δικαιούται το πρωτάθλημα» τονίζει στο gazzetta.gr.

Ο Πέρσι Ολιβάρες δεν κρύβει την εκτίμηση του για τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Έχει τεράστια συμβολή στην φετινή πορεία της ομάδας. Καταπληκτικός και ως άνθρωπος. Με τον κ. Άγγελο έχω κάνει πράγματα που δεν έκανα με κανένα άλλο προπονητή».

O άλλοτε άσος της Νυρεμβέργης αποκάλυψε μία ιστορία όπου είπε ψέματα στον γιατρό του “Δικεφάλου” προκειμένου μη χάσει το ματς με την Skoda Ξάνθη.

Τα παιδιά στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι αγωνίστηκα κόντρα στην Skoda Ξανθη με 39 πυρετό. Ήμουν άρρωστος. Ο γιατρός με ρώτησε αν είμαι καλά και του είπα ψέματα για για παίξω.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν και έχασα αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Για αυτή την ομάδα θα έκανα τα πάντα. Τέτοιους οπαδούς δεν έχω ξαναδεί”.

Ο Ολιβάρες θυμάται ένα άλλο περιστατικό όπου μολονότι τραυματίστηκε επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ σκοράροντας μάλιστα κόντρα στην ΑΕΚ. Ήταν ο «τρελός» για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Θυμάμαι ένα άλλο ματς στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό όπου τραυματίστηκα στο γόνατο. Οι γιατροί μου είπε πως πρέπει να μείνω εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες και έβαλα τα κλάματα.

Τελικά έπαιξα σε δύο εβδομάδες και πέτυχα δύο γκολ σε αγώνα με την ΑΕΚ. Για αυτό με αποκαλούσαν 'Πέρσι ο τρελός'”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα