«Στοπ» από Αναστασιάδη!

Gazzetta team
«Στοπ» από Αναστασιάδη!

bet365

Αν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για λάθος συνεννόηση, τελικά ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν αυτός που πήρε την απόφαση το πούλμαν να μην περάσει μπροστά από τον κόσμο στο αεροδρόμιο Μακεδονία!

Προσωπική απόφαση του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν να έρθει το πούλμαν εντός αεροδιαδρόμου και να πάρει την αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή της από την Αθήνα και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, γνωρίζει καλύτερα απ' όλους πως τέτοιες καταστάσεις μπορούν πολύ εύκολα να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να βγάλουν τους ποδοσφαιριστές από την αυτοσυγκέντρωσή τους.

Έτσι, για να αποφευχθεί κάποια κλίμα ευφορίας πάνω από το φυσικό και εντός των ποδοσφαιριστών, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να μην έρθει σε επαφή το πούλμαν με τους 2.000 φίλους του ΠΑΟΚ που περίμεναν την αποστολή... Άλλωστε αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, έδειξε με τις δηλώσεις του πως μετά από τέτοιες νίκες μόνο ήσυχος δεν είναι για τους ποδοσφαιριστές του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα