Πιο κοντά στον Άρη ο Κόκε!

Πιο κοντά στον Άρη ο Κόκε!

Gazzetta team
Πιο κοντά στον Άρη ο Κόκε!

bet365

Κάθε μέρα που περνάει ο Κόκε πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στον Άρη! Μέσα στην μέρα το κρίσιμο ραντεβού με τον αδερφό και μανατζέρ του...

Πολύ κοντά σε συμφωνία για επιστροφή του Σέρχιο Κόκε, φαίνεται πως είναι οι διοικούντες της ομάδας και ο αδερφός και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού την Τετάρτη, με τον Γαλλανό να μεταφέρει στον Ισπανό μάνατζερ μια συγκεκριμένη μεταγραφική πρόταση και να του τονίζει πως θέλει ο αδερφός του να γυρίσει και να αναλάβει και πάλι τον ηγετικό ρόλο που είχε όσο αγωνιζόταν στην ομάδα κατά το παρελθόν.

Ο Μανουέλ Κοντρέρας, δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει όσα ειπώθηκαν στον αδερφό του, κάτι που έκανε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Κόκε φέρεται όχι απλά να θέλει να επιστρέψει στον Άρη, αλλά να επιθυμεί να αναλάβει και πόστο στην ομάδα όταν κλείσει την καριέρα του. Από την πλευρά του, ο κ. Γαλανός, έκανε γνωστό πως θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μόλις λήξει το συμβόλαιό του στις 20 Δεκεμβρίου.

Η υπόθεση δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει ακόμα και την Πέμπτη, όπου θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, πριν ο Κοντρέρας αναχωρήσει για την Ισπανία.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα