Πεντάρα η Γκινγκάμπ!

Gazzetta team
Πεντάρα η Γκινγκάμπ!

bet365

Η Γκινγκάμπ «ξύπνησε» και διέσυρε 5-1 την Καέν. Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη η αντίπαλος του ΠΑΟΚ.«Καθάρισε» ο Πογκμπά για Σεντ Ετιέν.

Επειτα από τρεις διαδοχικές ήττες, η Γκινγκάμπ... ξύπνησε, διέσυρε 5-1 την Καέν και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4' ο Μανταν από ασίστ του Μποβέ πέτυχε το 1-0. Η αντίδραση της Καέν άμεση και ο Γιαχία στο 17' ισοφάρισε 1-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και τρία λεπτά αργότερα ο Ζιρές πέτυχε το 2-1. Καλύτερη η Γκινγκάμπ, είχε κι άλλες ευκαιρίες στο α' μέρος να σκοράρει, ωστόσο της έλειπε η ουσία. Στο 60' ο Πιέρ θα κάνει χέρι, θα αποβληθεί και από την άσπρη βούλα ο Μποβέ θα πετύχει το 3-1. Στην επόμενη φάση ακριβώς ο Ζιρές έδωσε ωραία στον Μαντάν για το 4-1! Δύο γκολ και για τον Μποβέ, ο οποίος στο 78' διαμόρφωσε το 5-1.

Στην 3η θέση η Σεντ Ετιέν

Μεγάλο διπλό η Σεντ Ετιέν, επικράτησε 2-1 της Μονπελιέ και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι «Στεφανουά» ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια κι έμειναν αήττητοι στα δέκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δεύτερο διαδοχικά ματς χωρίς να δεχθεί γκολ η Σεντ Ετιέν, η οποία είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πογκμπά. Ο έμπειρος αμυντικός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με γκολ που πέτυχε στο 23'. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και στο 43' ο Μπάισε πέτυχε το 2-0. Η Σεντ Ετιέν πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και η Μονπελιέ έγινε απειλητική μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιομαντέ στο 78'. Ωστόσο, η Σεντ Ετιέν κράτησε εύκολα και βρέθηκε σε θέση... Τσάμπιονς Λιγκ.

Αποτελέσματα

Μπαστιά - Εβιάν 1-2
Γκινγκάμπ - Καέν 5-1
Μετς - Μπορντό 0-0
Μονπελιέ - Σεντ Ετιέν 0-2
Νις - Ρεν 1-2

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα