Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα

Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα

Gazzetta team
Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα

bet365

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λάουξ, Σταμπολζίεφ, Σκούρτη και Ταμπάκη.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάουξ που υποφέρει από ίωση, τον Ταμπάκη που έχει τραυματιστεί στο δάχτυλο και τον Σταμπολζίεφ που συνεχίζει την αποθεραπεία. Τέλος ο Σκούρτης που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα, έχασε αρκετές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος, έμεινε και αυτός εκτός αποστολής.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας για το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αποτελείται από τους Ταΐρη, Δήμιζα, Καρασαλίδη, Ίβενς, Τζιώρα, Σωτηράκο, Αργυρίου, Κοτσαρίδη, Κυζιρίδη, Κορέτα, Μέτσε, Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη, Νικλητσιώτη, Τσουκάνη, Μαχλελή, Αργύρη, Αναστασόπουλο, Παπουτσογιαννόπουλο, Ροτζέριο, Κανταρτζή και Μαρινάκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα