ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-4

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-4

bet365

Mε τον πιο εμφατικό τρόπο πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη ο Λεβαδειακός καθώς... σάρωσε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ με 0-4! Χοντρό κράξιμο από την εξέδρα στους γηπεδούχους!

Παράσταση για έναν ρόλο στους Ζωσιμάδες, με τον εξαιρετικό Λεβαδειακό να κάνει ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να κερδίζει με 4-0, σε ένα ματς που το σκορ φαντάζει μικρό για τους νικητές.

Ήταν καλύτερος και το έδειξε στο γήπεδο

Μπορεί βαθμολογικά ο ΠΑΣ Γιάννινα να έδειχνε ανεβασμένος και ο Λεβαδειακός να παρουσίαζε και πάλι τα γνωστά προβλήματα μακριά από το σπίτι του, ωστόσο σήμερα στους Ζωσιμάδες υπήρχε μία ομάδα και ήταν οι Βοιωτοί. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έκαναν πραγματικά ότι ήθελαν στο γήπεδο, σκορπίζοντας την στους... τέσσερις ανέμους, όσα και τα γκολ τα οποία πέτυχε χωρίς να δεχθεί κανέναν. Μια νίκη που ήταν η πρώτη για τους «πράσινους» εκτός έδρας μετά από 20 ολόκληρους μήνες, όταν και είχαν κερδίσει την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΣ

Η τραγική εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό, έφεραν και τις έντονες αποδοκιμασίες με τον κόσμο του ΠΑΣ να μην μπορεί να δεχθεί αυτό το σκορ αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους. Με το τρίποντο αυτό οι Βοιωτοί έφτασαν τους 11 και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως έδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν και μακριά από το σπίτι τους, ενώ οι Ηπειρώτες έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά και να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις.

Όποτε ήθελε πετύχαινε γκολ...

Σε αντίθεση με άλλες φορές, σήμερα δεν θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, γιατί όπως και να τα πάρουμε η ουσία ήταν μία. Στους Ζωσιμάδες ο Λεβαδειακός έκανε απολύτως ότι ήθελε σε όλη την διάρκεια του ματς, φτάνοντας σε μια από τις πιο εύκολες νίκες του και ίσως η πιο εύκολη εκτός έδρας. Απέναντι σε έναν άνευρο ΠΑΣ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με 0-2 στο ημίχρονο με γκολ των Τομάς (38') και Μάντζιου (43'), γκολ τα οποία είχαν κοινό παρανομαστή τον Κονέ που... σέρβιρε και στις δύο περιπτώσεις.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους «πράσινους» να έχουν συνεχώς τον έλεγχο και τους «κυανόλευκους» να μην μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αλλάξουν. Έτσι όπως ήταν λογικό ανέβηκε και το ύψος του σκορ, με τον Μιλοσάβλιεφ να κάνει στο 61' το 3-0, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη και κατάφερε να σκοράρει και τον Μάντζιο στο 68' να δίνει διαστάσεις θριάμβου πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας του και δεύτερο δικό του. Το τελευταίο σφύριγμα του Σιδητόπουλου βρήκε όπως αναφέραμε τον κόσμο του ΠΑΣ να αποδοκιμάζει έντονα την ομάδα του και τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη.

Man of the match: Πέτυχε δύο γκολ, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα και συνολικά ήταν μονίμως πονοκέφαλος για την άμυνα των γηπεδούχων. Ο λόγος για τονΜάντζιο που δικαίως ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του σημερινού αγώνα.

Αδύναμος κρίκος: Όλος ο ΠΑΣ ήταν αδύναμος κρίκος με τους Ηπειρώτες να μην κάνουν απολύτως τίποτα και σωστά να αποδοκιμάζονται έντονα από τον κόσμο τους.

Στο ύψος του: Στο πρώτο που η ομάδα του χρειάστηκε να... διασπάσει την αντίπαλη άμυνα ήταν εκεί και με δύο ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη. Ο λόγος για τον Κονέ που αν ο Μάντζιος δεν είχε σκοράρει δύο φορές, θα ήταν αυτός ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Η γκάφα: Σχεδόν σε κάθε γκολ των φιλοξενουμένων υπήρξε γκάφα των γηπεδούχων και ειδικά στα δύο τελευταία το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έκανε αστεία λάθη.

Το στραγάλι: Κανονικά δεν θα έπρεπε να τον πληρώσουν καν τον Σιδηρόπουλο σήμερα, μιας και ο διαιτητής του αγώνα πέρασε απαρατήρητος.

Το ταμείο του Gazzetta: Στους Ζωσιμάδες μια ομάδα ήθελε τη νίκη,μια έπαιξε μπάλα και αυτή κέρδισε. Τόσο απλά για τον Λεβαδειακό που μετά από 20 μήνες κέρδισε μακριά από το σπίτι του και το έκανε με τον πλέον εμφατικό τρόπο κόντρα σε έναν τραγικό σήμερα ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνθέσεις ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα (61' Χαρίσης), Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Τσάβες, Ακόστα (61' Κοροβέσης), Ίλιτς, Μανιάς (83' Σαπαλίδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Γεωργιάδης, Κώτσιος, Τομάς, Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεβ (72' Νικολακάκης), Ζιτό, Βούκτσεβιτς (65' Γκόμεζ), Oρτέγκα, Κονέ, Μάντζιος (83' Σοτέλο)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα