Ατρόμητος - Βέροια 0-0

Νίκος Τσιώκος
Ατρόμητος - Βέροια 0-0

bet365

Το δοκάρι του Παπάζογλου, ήταν η μόνη φάση που... ξύπνησε την εξέδρα σε ένα ματς χωρίς κάτι ιδιαίτερο και λογικά Ατρόμητος και Βέροια έμειναν στο 0-0!

Ίδια... συνταγή

Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Ρικάρντο Σα Πίντο, όπως και στο προηγούμενο ματς με τη Ξάνθη. Ο Γκορμπούνοφ ήταν και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τον Κιβρακίδη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Κοντοέ το αριστερό και τους Λαζαρίδη, Φυτανίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ ήταν οι Πίτου Γκαρσία, Αγκουαζί και στις πτέρυγες οι Ούμπιντες, Καραμάνος. Στην κορυφή οι Ναπολεόνι και Παπάζογλου.

Αλλαγές από Γκρανέρο

Από την πλευρά του, ο Χοσέ Γκρανέρο προτίμησε το 4-2-3-1, ενώ έκανε αρκετές αλλαγές. Ο Καντιμοίρης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Όστοϊτς να γυρνάει να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Μαλόν, τον Αμαραντίδη το αριστερό και τους Βέρτζο, Καλί να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Βάσκες, Μπατιόν και μπροστά τους οι Μπεν, Εσπάρθα, Μπαργκάν. Μοναδικός προωθημένος ο Κάμπορα.

Λίγα πράγματα, δοκάρι ο Ατρόμητος

Σ' ένα μέτριο παιχνίδι, που διακοπτόταν συνεχώς λόγω των πολλών φάουλ, το πρώτο μέρος δεν είχε να δείξει και πολλά πράγματα στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είχε πρόβλημα στη δημιουργία, ενώ η Βέροια προσπάθησε να απειλήσει με επιθέσεις κατά κύριο λόγο από τα αριστερά.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με καλύτερη όλων το δοκάρι των γηπεδούχων στο 28', όταν το σουτ του Παπάζογλου από δεξιά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι για να περάσει άουτ η μπάλα.

Ένα πλασέ του Μπεν στο 32' δεν ανησύχησε τον Γκορμπούντοφ, ενώ αυτό του Ούμπιντες στο αμέσως επόμενο λεπτό μπλόκαρε ο Καντιμοίρης. Δίχτυα δε βρήκε ούτε η κεφαλιά του Παπάζογλου στο 37' και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες δίχως σκορ στην ανάπαυλα.

Τα ηνία οι Περιστεριώτες, πήρε βαθμό η Βέροια

Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, είχαν τα ηνία του αγώνα και κάποιες φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Το σουτ του Ναπολεόνι στο 51' κατέληξε στα χέρια του Καντιμοίρη, ενώ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φυτανίδη στο 54' πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του γκολκίπερ της «βασίλισσας του Βορρά».

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι παίκτες του Σα Πίντο απείλησαν σε δύο περιπτώσεις. Από τη σέντρα του Ούμπιντες ο Ναπολεόνι δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ από κοντά στην κίνηση και στην εξέλιξη της φάσης ο Πίτου Γκαρσία μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το πλασέ, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ντεμπούτο για Βούκιτς

Στο 66' η Βέροια απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος, όταν το σουτ του Μπαργκάν λίγο έξω από την περιοχή πέρασε χιλιοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ, ενώ στο 71' πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Βούκιτς, που πήρε τη θέση του Κάμπορα και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του συλλόγου της Ημαθίας.

Κυριάρχησαν τα νεύρα

Από εκεί κι έπειτα, τα μαρκαρίσματα και τα πολλά νεύρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τις φάσεις να απουσιάζουν και το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. Έτσι, η Βέροια... τσίμπησε βαθμό από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για δεύτερη φορά, με τις δύο ομάδες να είναι και πάλι ισόβαθμες.

Man of the match: Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πολυτιμότερος του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος: Ο Ατρόμητος είχε πρόβλημα στη δημιουργία και αυτό φάνηκε ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους.

Στο ύψος του: Ναπολεόνι και Παπάζογλου είχαν τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες για τον Ατρόμητος. Ο Μπαργκάν ήταν ο πιο δραστήριος από πλευράς Βέροιας.

Η γκάφα: Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάποια φάση ως γκάφα του αγώνα.

Το στραγάλι: Θα μπορούσε να δείξει τη δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στον Αμαραντίδη ο Παπαπέτρου στο 60'. Από εκεί και πέρα, δεν είχε τη δύσκολη φάση, ενώ καλή δουλειά έκαναν σε γενικές γραμμές και οι βοηθοί του.

Το ταμείο του Gazzetta: Μέτριο παιχνίδι στο Περιστέρι με πολλά μαρκαρίσματα, νεύρα, μικροτραυματισμούς και διακοπές. Ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, με τη Βέροια να φεύγει από την έδρα του συλλόγου των δυτικών προαστίων για δεύτερη φορά με τον βαθμό της ισοπαλίας. Στα αξιοσημείωτο το ντεμπούτο του Βούκιτς με τη φανέλα της «βασίλισσας του Βορρά».

Συνθέσεις ομάδων

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Πίτου Γκαρσία (84' Φάμπιο), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος (84' Τάτος), Αγκουαζί, Ούμπιντες (67' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βάσκες, Αμαραντίδης, Μπεν (89' Βεργώνης), Κάμπορα (71' Βούκιτς), Εσπάρθα (62' Καλτσάς), Μπαργκάν, Βέρτζος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα